GAMES

Oι Out of Position κάρτες κατέφθασαν στο FIFA 23

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super) AP

Με Striker τον Σαλάχ αλλά και κεντρικό αμυντικό το Κανσέλο θα μπορείτε να διαμορφώσετε εντελώς διαφορετικά το Ultimate Team σας στο FIFA 23.

Σαλάχ, Κανσέλο, Τζέιμς και Φρεντ είναι μερικά ονόματα που παρελαύνουν από τη λίστα, έχοντας και αυξημένα στατιστικά, αναλόγως με το που θα αγωνιστούν στο Ultimate Team σας.

Οι out of position κάρτες φέρνουν μια διαφορετική εκδοχή στα ήδη υπάρχοντα ρόστερ του ποδοσφαίρου, ώστε να διαμορφώσετε την ομάδα σας σύμφωνα με την αρέσκεια σας, αλλά και με το τη χημεία θα θέλετε να έχει.

Στο tweet που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλους τους παίχτες που βγαίνουν εκτός κυρίας θέσης στο νέο παιχνίδι της EA Sports.

Οι νέες κάρτες Out of Position θα είναι διαθέσιμες από σήμερα και μετά στα ομώνυμα πακέτα για όλες τις κονσόλες αλλά και PC.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ