GAMES

Ο RoboCop αποκτά το δικό του βιντεοπαιχνίδι

Robocop Rogue city
Robocop Rogue city TEYON

Ο γνωστός cyborg αστυνομικός των 80s επιστρέφει με ένα πολλά υποσχόμενο video game από τη Nacon.

Η νοσταλγία χτυπά κόκκινο μόνο και μόνο με την είδηση ότι ο RoboCop, ο απόλυτος cyborg αστυνομικός στις επικές ταινίες δράσης του Holywood, θα ξανακάνει την εμφάνιση του για μια τελευταία αποστολή.

Η Nacon δημοσίευσε το πρώτο gameplay του RoboCop: Rogue City και από τι μπορείτε να διακρίνετε στο trailer που ακολουθεί, η κατάσταση είναι το ίδιο σοβαρή όπως ήταν και την δεκαετία του 80.

''Καλώς ήρθατε στο Ντιτρόιτ. Η εγκληματικότητα είναι αχαλίνωτη καθώς η πόλη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, οι άνθρωποι παλεύουν για απορρίμματα καθώς άλλοι ζουν υπερβολικές ζωές πολυτέλειας. Ο έλεγχος του αστυνομικού τμήματος του Ντιτρόιτ δίνεται στην εταιρεία Omni Consumer Products σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την τάξη.

O RoboCop, ένα cyborg που έχει ως αποστολή την προστασία της πόλης θα είναι αυτός που θα επαναφέρει τη τάξη στο Ντιτρόιτ, με τη πολύτιμη βοήθεια σου.''

Να υπενθυμίσουμε ότι τη τελευταία φορά που είδαμε τον Robocop να συμμετέχει σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι ήτανε στο τελευταίο game της Warner Brothers, το Mortal Kombat 11, υπό τη μορφή guest χαρακτήρα.

To RoboCop: Rogue City θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη του 2023 σε όλες τις next gen κονσόλες αλλά και σε PC από τη Νacon.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ