GAMES

Ο Παναθηναϊκός esports επέστρεψε στη πρώτη κατηγορία του Greek Legends

PAO Greek legends
PAO Greek legends PANATHINAIKOS ESPORTS

Το ''τριφύλλι'' επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού League of Legends για πρώτη φορά μετά το μακρινό 2018.

Σκοπός της επιστροφής του Panathinaikos esports στο Greek Legends είναι να ξαναγράψει ιστορία στην κορυφαία σκηνή των esports στην Ελλάδα και να προκριθεί ξανά στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του EUMasters, στην οποία έχει μέχρι και σήμερα τη καλύτερη απόδοση που έχει σημειώσει ελληνική ομάδα στο εξωτερικό, φτάνοντας μέχρι και τους οκτώ της διοργάνωσης.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο SPORT24 που έκανε ο υπεύθυνος του τμήματος esports του Παναθηναϊκού, Παρασκευάς Σπηλιόπουλος τόνισε:

''Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο Greek Legends League αποτελεί σημαντική επίτευξη τόσο σε επίπεδο τμήματος όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Η δυνατότητα του Συλλόγου να πρωταγωνιστεί εμπράκτως στο υψηλότερο επίπεδο σε όλα του τα τμήματα είναι το στοιχείο το οποίο τον καθιστά στο κορυφαίο λειτουργικό επίπεδο στην Ελλάδα.

Μέσω των esports έχουμε καταφέρει να προσελκύσουμε και να αναμείξουμε στην δράση του ΠΑΟ δημογραφικά κοινά τα οποία μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε την δυνατότητα να προσεγγίσουμε. Μέσω του Greek Legends League μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε άμεση πρόσβαση στην ανάπτυξη και τις καινοτομίες της βιομηχανίας των esports''.

O υπεύθυνος της ομάδας League of Legends του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Παπαδημητράκης σχολίασε στο SPORT24:

''Ένα από τα όνειρα μας έγινε πραγματικότητα, να δούμε ξανά το Παναθηναϊκό μας στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας Greek Legends League θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για το Spring Split με μεγάλο μας στόχο να καταφέρουμε στο επόμενο (Summer) Split να περάσουμε στα προκριματικά του EU Masters.

Γνωρίζουμε ότι στην πρώτη κατηγορία ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στη πρόκληση.''

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις των υπευθύνων, σε λίγες μέρες θα γίνει γνωστό και το ρόστερ με το οποίο θα διαγωνιστεί ο Παναθηναϊκός esports στο Greek Legends.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ