GAMES

MSI 2023: Στον μεγάλο τελικό η πρωταθλήτρια Κίνας JD Gaming

JD Gaming MSI
JD Gaming MSI LOL ESPORTS

Η Τ1 προσπάθησε πολύ να κλείσει εκείνη το χρυσό εισιτήριο του μεγάλου τελικού, αλλά τα drafts της δεν την βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου της.

Ένα άκρως απολαυστικό best of 5, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οπαδοί του League of Legends εχθές (19/5) στο Λονδίνο. Η πρωταθλήτρια Κίνας, JDG, αντιμετώπισε την δευτεραθλήτρια Νότιας Κορέας,T1, στο winner's bracket της διοργάνωσης, με μόνο μέλημα την πρόκριση απευθείας στο μεγάλο τελικό.

Η JD Gaming έπαιξε σωστό και δομημένο League of Legends και κατάφερνε πάντα να προηγηθεί στην σειρά. Η T1 όμως απαντούσε πάντα στις στρατηγικές της JDG και με έναν Oner που έβγαζε φλόγες, έφερε δυο φορές στα ίσα το παιχνίδι.

Στο πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι της σειράς, η JDG έκανε ένα πιο σωστό και πιο εύκολο draft και με ένα τελευταίο clean fight με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Marksman της Ruler, κλείδωσε την θέση της στο μεγάλο τελικό, έχοντας γενικά καλύτερη παρουσία στον ημιτελικό από την ανταγωνίστρια της.

Με αυτή της την ήττα, η T1 έπεσε στο lower's bracket του MSI και περιμένει τον νικητή από το ζευγάρι Gen.G vs ΒiliBili Gaming για να μάθει τον αντίπαλο της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του MSI London 2023 με ελληνική περιγραφή, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ