GAMES

MSI 2023: Κυρίαρχη η JD Gaming στον Κινέζικο εμφύλιο, αποκλεισμός για Golden Guardians

JD Gaming MSI
JD Gaming MSI LOL ESPORTS

O Ruler και η ομάδα του είχαν κέφια και ισοπέδωσαν την BiliBili Gaming με ένα καθαρό 3-0.

Σε άψογη αγωνιστική κατάσταση βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Πρωταθλήτρια Κίνας, JD Gaming. Με έναν Ruler που πέταγε ''φλόγες'' και δεν έχανε autohit και έναν Kanavi, ο οποίος ενορχήστρωσε περίτρανα όλο το παιχνίδι της ομάδας του, η JDG υπέταξε την BiliBili Gaming με τρεις συνεχόμενες νίκες και την ανάγκασε να αγωνιστεί πλέον στο Lower's bracket για μια δεύτερη ευκαιρία στην διεκδίκηση του mid season invitational 2023.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ Cloud 9 και Golden Guardians δεν έκρυβε καμιά απολύτως έκπληξη. Η ομάδα του Blaber και του Berzerker έπαιξε πολύ κάλο League of Legends και εκτός από το ένα παιχνίδι που έχασε από το esports τμήμα της Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, δεν έδωσε αλλά δικαιώματα για πρόωρο αποκλεισμό. Με την ήττα αυτή, οι Golden Guardians θα εξαργυρώσουν πρόωρα το εισιτήριο επιστροφής, διότι με αυτή την ήττα αποκλείστηκαν από την συνεχεία της διοργάνωσης.

Αύριο (16/5) το MSI θα συνεχιστεί με τον αγώνα G2 vs BiliBili Gaming για το ποιος θα παραμείνει στην διοργάνωση και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο του θεσμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του MSI London 2023 με ελληνική περιγραφή, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ