GAMES

MSI 2023: Η BiliBili Gaming απέκλεισε και την T1 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό

MSI BLG FINALS
MSI BLG FINALS LOL ESPORTS

Ο Bin και η παρέα του απέδειξαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά ότι δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ στο Λονδίνο, κερδίζοντας και την T1 με συνολικό σκορ 3-1.

Η BiliBili Gaming, η δευτεραθλήτρια Κίνας και κατά πολλούς η ομάδα που δεν θα μπορούσε να κατακτήσει κάποια άλλη θέση παρά αυτή της τέταρτης, κατάφερε να υπερισχύσει της T1, ενός από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, με σκορ 3-1.

Η BLG μπήκε πιο αποφασιστικά στο summoner's rift και με ένα πιο ορθό πλάνο από αυτό της T1 και με μεγάλο πρωταγωνιστή το bottom lane της, τον Elk και τον On, κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην διοργάνωση του mid season invitational.

O Faker και ο Oner δεν βρεθήκαν σε τόσο καλή μέρα και έτσι η T1 αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα δύσκολα θα κατακτήσει ξανά την κορυφή όπως έκανε στο παρελθόν, εάν δεν έρθουν αλλαγές.

Σήμερα (21/5) θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του MSI London 2023, ανάμεσα στην JD Gaming και BiliBili Gaming, σε έναν Κινεζικό εμφύλιο, αγώνας επανάληψη από τον μεγάλο τελικό του LPL.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του MSI London 2023 με ελληνική περιγραφή, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ