GAMES

MSI 2023: H T1 κατέστρεψε ολοσχερώς την MAD Lions και τα όνειρα της για πρόκριση

T1 Semi finals winner
T1 Semi finals winner LOLESPORTS

Η δευτεραθλήτρια Νότιας Κορέας ''σκούπισε'' τα λιοντάρια της Μαδρίτης σε έναν αγώνα που δύσκολα θα διαγράψουν από την μνήμη τους.

Κατά τα φαινόμενα, η διάφορα δυναμικότητας μεταξύ Ανατολής και Δύσης είναι τεράστια. Στο δεύτερο προημιτελικό του mid season invitational, η πρωταθλήτρια άνοιξης MAD Lions αντιμετώπισε την θρυλική ομάδα του Faker, T1, σε ένα best of 5 με φόντο την απευθείας πρόκριση στο Final 4 του θεσμού.

Τα 15 λεπτά που ο Elyoya και η ομάδα του διέπρεψαν εντός summoner's rift ήταν αρκετά ώστε να θυμώσουν την T1 και να τους διαλύσουν ολοσχερώς και στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι, ότι το τρίτο παιχνίδι έληξε στο 17ο λεπτό, ρεκόρ για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Με αυτή την απογοητευτική εμφάνιση, η MAD Lions θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί στο lower bracket απέναντι στη G2, ενώ η T1 θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από την Gen.G για το χαμένο τελικό της Νότιας Κορέας, αλλά και να συνεχίσει το νικηφόρο της μονοπάτι, προς τα τελικά της διοργάνωσης.

Το MSI London 2023 συνεχίζεται σήμερα (11/5) με τον αγώνα Cloud 9 vs BilibiliGaming, ένας αγώνας με αδιαφιλονίκητο φαβορίτην Κινεζική ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ