GAMES

MSI 2023: H JD Gaming διέλυσε την BiliBili Gaming και στέφθηκε πρωταθλήτρια

JDG MSI 2023
JDG MSI 2023 LOL ESPORTS

Στον μεγάλο τελικό του mid season invitational, ο Ruler και η ομάδα του στέφθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά στην καριέρα τους, κερδίζοντας την BLG με 3-1.

Από την στιγμή που η BiliBili Gaming έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας από την συνέχεια της διοργάνωσης τα δυο Νοτιοκορεάτικα μεγαθήρια, την Gen. G και την T1, όλος ο κόσμος του League of Legends πίστεψε ότι θα δει έναν ανταγωνιστικό τελικό. Δυστυχώς όμως για την BLG, η JD Gaming είχε διαφορετικά σχέδια.

Ο Ruler και η ομάδα του επικύρωσαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Κίνα αλλά και στον κόσμο αυτή τη στιγμή, κερδίζοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά την BLG, σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανισμού.

Η BLG κατάφερε να πάρει μόνο μια νίκη απέναντι στην JD Gaming και αυτή ''δια πυρός και σιδήρου''. Ο Knight βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα και διέλυσε οποιαδήποτε στρατηγική ανέπτυξε η αντίπαλος του εντός summoner's rift, βγαίνοντας και ο MVP στο τέλος του μεγάλου τελικού.

Όλοι οι παίκτες της JD Gaming κατέκτησαν για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη διοργάνωση και γενικά έναν παγκόσμιο τίτλο League of Legends, εκτός από τον Ruler, ο οποίος είχε κερδίσει και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 με την φανέλα της SSG.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ