GAMES

MSI 2023: H G2 απέδειξε ποιος είναι το αφεντικό της Ευρώπης

G2 esports MSI London 2023
G2 esports MSI London 2023 LOL ESPORTS

Με ένα clean sweep η G2 esports πέταξε εκτός διοργάνωσης τους πρωταθλητές LEC MAD Lions.

Το mid season invitational του League of Legends φαίνεται ότι θα γραφτεί στην ιστορία ως ένα τουρνουά με άπειρο θέαμα και συγκινήσεις. Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η T1 αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Νότιας Κορέας, Gen.G σε ένα ματς εκδίκησης από το μεγάλο τελικό του LCK.

Η ομάδα του Faker έφτασε σε σημείο να προηγηθεί με δυο συνεχόμενες νίκες, αλλά ο Chovy ήταν αυτός που με ένα εξαιρετικά γρήγορο play (αγόρασε το stopwatch τελευταία στιγμή για να μην πεθάνει και να σώσει την βάση του) κατάφερε να γυρίσει τη σειρά και να την ισοφαρίσει για λογαριασμό της Gen.G.

Δυστυχώς όμως ο mid laner της Gen.G δεν ήταν αρκετός για να κάνει το reverse sweep και έτσι η T1, με ένα αρκετά μεθοδικό παιχνίδι κατάφερε να σημειώσει την τρίτη της νίκη και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Η G2 αυτή τη φορά ήταν αυτή που βροντοφώναξε την φράση αυτή στην MAD Lions στο lower' s bracket του MSI 2023. Στον Ευρωπαϊκό εμφύλιο, η ομάδα του Caps ισοπέδωσε τα Λιοντάρια της Μαδρίτης σε ένα επαναληπτικό ματς από το χειμερινό τελικό του LEC και τους έβγαλε πρόωρα εκτός διοργάνωσης, με ένα καθαρό 3-0.

Η G2 θα περιμένει τον ηττημένο από το ζευγάρι JDG vs BLG, για να μάθει τον αντίπαλο της και να συνεχίσει να ελπίζει για μια καλή θέση στη διοργάνωση και γιατί όχι και έναν μεγάλο τελικό.

Το MSI συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια JD Gaming vs BiliBili Gaming και Cloud 9 vs Golden Guardians. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του MSI στο επίσημο κανάλι του Gamerslounge, με Ελληνική περιγραφή.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ