GAMES

MSI 2023: Εύκολο απόγευμα για BLG και Golden Guardians

Golden Guardians MSI
Golden Guardians MSI LOL ESPORTS

Η υπόθεση για το ποιες ομάδες θα περάσουν στο main stage του MSI αρχίζει και ξεδιαλύνεται.

Mετά τις εύκολες νίκες της G2 Esports και της PSG Talon στη πρεμιέρα του MSI London 2023, σειρά είχαν αντιπρόσωποι της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής, BiliBili Gaming και Golden Guardians αντίστοιχα, να εκπληρώσουν θετικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στον πρώτο αγώνα της δεύτερης ημέρας του MSI, η BLG κατάφεραν να κερδίζουν με περίσσεια ευκολία την πιο αδύναμη ομάδα των προκριματικών, την Movistar R7 της Λατινικής Αμερικής, με καθαρό σκορ 2-0.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο έμπειρος Bin, ο οποίος κατατρόπωσε τον αντίπαλο του στο Top και έδωσε μια καθαρή νίκη στην ομάδα του.

Ύστερα από την έκπληξη των Golden Guardians στο LCS, τα ερωτήματα για το πως μπορεί να σταθεί σε μια παγκόσμια σκηνή γεννήθηκαν κατευθείαν. Η θυγατρική ομάδα όμως των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δείχνει ότι η πρόκριση της στο μεγάλο τελικό του Βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα και έτσι, στο MSI βρήκε τη πρώτη της νίκη απέναντι στην ελπιδοφόρα GAM Esports του Βιετνάμ με 2-0.

Το MSI London 2023 συνεχίζεται σήμερα (4/5) με τους αγώνες G2 vs PSG Talon και BLG vs GG, με τρόπαιο την απευθείας πρόκριση στο main stage της διοργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ