GAMES

MSI 2023: Διπλή έκπληξη από LOUD και Movistar R7

LOUD MSI
LOUD MSI LOL ESPORTS

Οι δυο ομάδες της Λατινικής Αμερικής κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του MSI φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στη πρόκριση στο Main stage.

Κάθε διοργάνωση του League of Legends πρέπει να έχει και τις εκπλήξεις του. Τo MSI δικαιολόγησε 100% την παραπάνω πρόταση, με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, LOUD, και την Movistar R7, πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, να αποκλείουν την Detonation FocusMe και την GAM Esports αντίστοιχα.

Η εξαιρετική συνεργασία της LOUD απέφερε δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι στην GAM Esports, η οποία δεν θα συνεχίσει στο τουρνουά, προς έκπληξη όλων. Ο Βραζιλιάνικος οργανισμός είχε ήδη δείξει δείγματα βελτιώσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022, με το MSI να αποδεικνύει ότι οποιοσδήποτε αντίπαλος βρεθεί στο διάβα σου, αν τον υποτιμήσεις, θα σε τιμωρήσει.

Tην ίδια αντιμετώπιση είχε και η Detonation FocusMe απέναντι στην Movistar R7. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής έδειξε ότι ήταν πανέτοιμη για οποιαδήποτε κακουχία εντός summoner's rift και παρόλο την ήττα που σημείωσε στο bo3 κατάφερε να κερδίσει το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι και να περάσει στο πιο σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει φέτος.

Το MSI συνεχίζεται σήμερα με την Movistar R7 να αντιμετωπίζει την Golden Guardians του NA, και την LOUD να παλεύει για την πρόκριση στο main stage απέναντι στην PSG Talon.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ