GAMES

MSI 2023: Aπολυτη υπεροχή της Gen.G απέναντι στην Cloud 9 με 3-0

GenG MSI
GenG MSI LOL ESPORTS

Με τον αποκλεισμό της C9 από την συνεχεία της διοργάνωσης, έσβησε και η τελευταία ελπίδα του δυτικού League of Legends να κατακτήσει ένα τρόπαιο.

Ακόμα και ο πιο σκληροπυρηνικός οπαδός της Βορειοαμερικανικής ομάδας και πρωταθλήτριας του LCS, Cloud 9, δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να περάσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Νότιας Κορέας, Gen. G. Με '' αρχηγό'' τον Peanut και δεξί του χέρι τον Chovy, η Gen.G κατακερμάτισε κάθε ελπίδα της Cloud 9 για πρόκριση στην επόμενη φάση του Lower's bracket.

Η Gen.G έπαιξε σωστό και μεθοδικό League of Legends όπως και συνηθίζει τα τελευταία χρόνια και κέρδισε καθαρά με συνολικό σκορ 3-0, παίρνοντας στην επόμενη φάση, εκεί που θα βρει μπροστά την πολλά υποσχόμενη BiliBili Gaming.

Με τον αποκλεισμό της Cloud 9 από το MSI London 2023, η δυτική πλευρά του παγκοσμίου League of Legends δεν έχει κανέναν εκπρόσωπο στην συνεχεία της διοργάνωσης, με τέσσερις ομάδες από την Ανατολή, δυο από την Κίνα και δυο από την Νότια Κορέα να συνεχίζουν στο θεσμό για την κατάκτηση του Mid Season Invitational.

Το MSI συνεχίζεται και σήμερα με τον αγώνα T1 vs JDGaming για την απευθείας πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε με ελληνική περιγραφή, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ