GAMES

Μεγάλο φαβορί για το POTM βραβείο στη Ligue 1 και το FIFA 23 o Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

O σούπερ σταρ της Παρί, ξεχωρίζει στη λίστα με τους υποψηφίους για το βραβείο του καλύτερου παίχτη του Φεβρουάριου, στο Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, μετά το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν υπήρχε περίπτωση ο Κιλιάν Εμπαπέ να μην ήταν υποψήφιος για καλύτερος παίχτης του μήνα στο Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Φολαρίν Μπαλογκάν της Σταντ ντε Ρενς και ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις ολοκληρώνουν τη λίστα, έχοντας ισάξιες ελπίδες στο να κερδίσουν το βραβείο POTM, ύστερα από έναν εξαιρετικό μήνα γι' αυτούς.

Ο νικητής του Φεβρουάριου εκτός από το βραβείο θα λάβει και μια νέα ειδική κάρτα με αυξημένα στατιστικά για το Ultimate Team στο Online mode του FIFA 23.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ