GAMES

Με Βέρνερ και Φριμπόνγκ η ψηφοφορία POTM στη Bundesliga και το FIFA 23

Ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάλκε για την Bundesliga 2022-2023 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023
Ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάλκε για την Bundesliga 2022-2023 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Έξι συνολικά παίκτες του Γερμανικού πρωταθλήματος βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους καλύτερους ποδοσφαιριστές για τον Απρίλιο της EA Sports.

Aστέρες της Bundesliga, με εξαιρετική απόδοση εντός αγωνιστικού χώρου, πρωταγωνιστούν στην καθιερωμένη πλέον ψηφοφορία για τον παίκτη του μήνα Απριλίου στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου της EA.

Συγκεκριμένα, οι τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν είναι οι Τίμο Βέρνερ της Λειψίας, Γερεμί Φριμπόνγκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπενζαμέν Παβάρ της Μπάγερν Μονάχου με ισάξιες πιθανότητες νίκης.

Μαζί με άλλους τρεις παίκτες της Bundesliga, η ψηφοφορία για τον Player of the Month April ξεκινά και έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε και εσείς τον καλύτερο, στην επίσημη ιστοσελίδα της EA Sports.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ