GAMES

Mε την Team Heretics θα αγωνιστεί ο Vetheo στο summer split του LEC

Vetheo XL
Vetheo XL LOL ESPORTS

Οι ''Αιρετικοί'' αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο Γάλλο Midlaner ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του Ευρωπαϊκού League of Legends.

Από τη στιγμή που η Team Heretics δεν κατάφερε να περάσει ούτε στα Playoffs του spring split στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends, ήταν δεδομένο ότι θα προβεί σε αλλαγές. Ο Ruby δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών και έτσι ο Vetheo, o πρώην midlaner της Misfits και Excel, έρχεται για να τον αντικαταστήσει, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι άκρως ενθουσιασμένοι.

Σύμφωνα με τον Wooloo, γνωστό δημοσιογράφο στην League of Legends esports σκηνή, ο Vetheo δοκιμάστηκε ανάμεσα σε πολλούς δυνατούς mid laners της Ευρώπης, όπως ο Backlund, ο Νemesis ο οποίος προσπαθεί να κάνει και εκείνος επανεκκίνηση την καριέρα του και ο Zwyroo, αλλά βάση απόδοσης στα scrims κατάφερε να κλείδωσε την θέση του.

Ο Vetheo είχε δυο πολύ κακές σεζόν στο winter και spring split του LEC με τη φανέλα της Εxcel, ενώ είχε αντικατασταθεί από τον έμπειρο Abbedagge, στα μέσα της διοργάνωσης.

Αναμένεται να δούμε άν μπορέσει η ανοικοδόμηση της Team Heretics να αποφέρει τους επιθυμητούς ''καρπούς'' που θέλει ο οργανισμός ή το έδαφος για το καλοκαιρινό split θα είναι για ακόμα μια φορά ''άγονο'' για εκείνη.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ