GAMES

Με reverse sweep οι Istanbul WildCats στην κορυφή του EMEA Masters 2023

Istanbul Wildcats
Istanbul Wildcats ISTANBUL WILDCATS

Σε έναν τελικό για γερά νεύρα, οι αγριόγατες έδειξαν τεράστιο ψυχικό σθένος και κατέκτησαν το τίτλο, με συνολικό σκορ 3-2.

Το να είσαι πίσω δυο νίκες και δη σε έναν μεγάλο τελικό, τα ψυχικά αποθέματα σου πρέπει να είναι τεράστια ουτοσώστε να γυρίσεις τη σειρά. Ακριβώς αυτό έκαναν οι Istanbul Wildcats στο μεγάλο τελικό του EMEA Masters Spring 2023, απέναντι στην Πρωταθλήτρια Γερμανίας, Unicorns of Love Sexy Edition.

Στα δυο πρώτα παιχνίδια, ο Venour μαζί με τον Mask κατάφεραν να κερδίσουν με σχετική άνεση τους αντίπαλους τους, δείχνοντας ότι η πανωλεθρία και το clean sweep για τον τούρκικο σύλλογο ήταν πάρα πολύ κοντά. O Bao και η ομάδα του όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν την σειρά με δυο παιχνίδια stomps απέναντι στους Μονόκερους. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν άκρως ανταγωνιστικό και η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο για το ποιος θα πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο του ΕΜΕΑ Masters.

Από τη στιγμή όμως που οι αγριόγατες κατάφεραν να ισοφαρίσουν την σειρά, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν και το decider. Με εξαιρετικό early game και υπομονή στα team fights, οι Istanbul Wildcats έκαναν το αδιανόητο. Reverse Sweep σε μεγάλο τελικό. Ο Parus και ο Bao ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, με όλα τα plays της ομάδας να αρχίζουν και να τελειώνουν στο bottom lane.

Η νίκη αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο πρώην EU Masters. H περιοχή της Τουρκίας εισήλθε μόλις φέτος στην διοργάνωση, χάνοντας το spot του παγκοσμίου και κατάφερε ''εν μια νυκτί'' να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στο πρόσωπο των WildCats.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ