LOL

LFL: Εκτός EU Masters η Karmine Corp

H Karmine Corp
H Karmine Corp KARMINECORP

Για πρώτη φορά στην ιστορία της και μετά την αυτοκρατορία των τριών συνεχόμενων EU Masters τίτλων, η Karmine Corp θα μείνει εκτός τουρνουά.

Eφιαλτική βραδιά για τη Karmine Corp του Rekkles, η οποία αντιμετώπισε τη GameWard σε ένα bo5 με το νικητή να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τη προκριματική φάση του EU Masters και τη πρόκριση της στη συνέχεια του γαλλικού πρωταθλήματος.

Σε χείριστη φόρμα βρέθηκαν ο Saken και ο jungler της ομάδας, 113, οι οποίοι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Καλύτερος παίχτης για τη KC, ήταν ο Cabochard, ο οποίος στην αρχή της σεζόν είχε απορρίψει πρόταση από τη Fnatic της πρώτης κατηγορίας του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για να μείνει στο γαλλικό πρωτάθλημα, ελπίζοντας σε ακόμα περισσότερες διακρίσεις από το παρελθόν.

Τελικά το σχέδιο του δεν πήγε όπως το περίμενε, με τη Karmine Corp να τερματίζει στη πέμπτη θέση και να απογοητεύει τους χιλιάδες οπαδούς της, που περίμεναν τουλάχιστον πρόκριση στο EU Masters.

Η Κarmine Corp είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση της προηγούμενη σεζόν αλλά και τη πρωτιά στο EU Masters Spring split 2022. Mε αυτή της την ήττα, το σερί των τριών κατακτήσεων σερί του EU Masters κόβεται, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της.

Οι τέσσερις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το γαλλικό πρωτάθλημα είναι η LDLC OL, η Vitality Bee, η BDS Academy και η GameWard.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ