GAMES

LEC: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για Fnatic, ανοιχτό το σενάριο πρόκρισης στα Playoffs

Rekkles Fnatic
Rekkles Fnatic LOL ESPORTS

Δυο μέρες απέμειναν για το τέλος της κανονικής διάρκειας, με τη G2 και τη BDS να μοιράζονται τη κορυφή.

Η κανονική διάρκεια του LEC Spring split 2023 φτάνει στο τέλος της, με τίποτα να μην έχει ξεκαθαρίσει όσον άφορα τα χρυσά εισιτήρια και ποιοι θα τα κερδίσουν με φόντο τα Playoffs. Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Astralis κατάφερε να υπερισχύσει της Team Heretics, η οποία διανύει μια αρκετά κακή σεζόν και κινδυνεύει να μείνει εκτός Playoffs, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του Jankos για το αντίθετο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της εβδόμης ημέρας, η KOI δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κέρδισε την XL, η BDS απέδειξαν ότι το winter split δεν ήταν ένα απλό πυροτέχνημα και νίκησαν τη Vitality με ένα τελευταίο εξαιρετικό Team fight και η Fnatic ''δάμασε'' τα λιοντάρια της Μαδρίτης, υποχρεώνοντας τα στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο παιχνίδια μακριά από τον αποκλεισμό.

Την αυλαία έκλεισε το παιχνίδι G2 vs SK Gaming. Παρά την εξαιρετική προσπάθεια του Γερμανικού συλλόγου να φτάσει μέχρι το Nexus και να αποτελειώσει τη G2, ο Hans sama και η ομάδα του είχανε εντελώς διαφορετική άποψη για την έκβαση του παιχνιδιού. Με σωστά δομημένα fights, η G2 γυρίσανε μια μεγάλη διάφορα gold και έφτασαν στη νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της εβδόμης ημέρας του LEC Spring split 2023:

  • TH vs AST 0-1
  • KOI vs XL 1-0
  • VIT vs BDS 0-1
  • FNC vs MAD 1-0
  • SK vs G2 1-0

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του LEC, στις 7 η ώρα, με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ