LOL

LEC: Θριαμβευτική νίκη της Rogue του Έλληνα Comp και πρόκριση στο μεγάλο τελικό

Comp Rogue
Comp Rogue LOLESPORTS

Ο Μάρκος Σταμκόπουλος ισοπέδωσε τη Fnatic με συνολικό σκορ 3-1 και θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο του LEC.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Μάλμε της Σουηδίας έχει ''ντυθεί'' στα χρώματα του League of Legends. Ένα διήμερο φωτιά εξελίσσεται με πρώτο παιχνίδι να ήταν αυτό της Rogue απέναντι στη Fnatic.

Ξεκάθαρο φαβορί βάσει απόδοσης η ομάδα με τα πορτοκάλι, αλλά ο Έλληνας Comp μαζί με όλη του την ομάδα δεν είχανε πει τη τελευταία τους λέξη και απέδειξαν περίτρανα ότι τα φαβορί υπάρχουν μόνο στα.. χαρτιά.

Σε γρήγορους ρυθμούς και με εξαιρετικά macro plays η Rogue δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Fnatic η οποία βρέθηκε προ εκπλήξεως με το πόσο ταχύτατα έπαιζε η Rogue.

Ο Larssen έπαιξε τα αγαπημένα του Control Mages, Ο Odoamne πήγε στον Renekton και ο Malrang, ο νεαρός Νοτιοκορεάτης jungler, είχε τη δυνατότητα να ''κουβαλήσει'' με τον Jarvan IV του, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του bo5.

Πρωταγωνιστής όμως και MVP της σειράς ήτανε ο Μάρκος Σταμκόπουλος, ο οποίος θέλει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης League of Legends.

Σήμερα (11/9), στις 6 η ώρα το απόγευμα, ο Comp και η Rogue θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της G2, η οποία θέλει να κάνει το back to back στα πρωταθλήματα και ανεξαρτήτως απόψεων, είναι το μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου. Η Rogue όμως φαίνεται ότι όταν δεν έχει τη πίεση των.. ''ταμπελών'' αποδίδει καλύτερα, οπότε όλα είναι πιθανά.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ