GAMES

LEC: Τέσσερις στους πέντε παίκτες της MAD Lions στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν

All star team Spring split 2023
All star team Spring split 2023 LEC TWITTER

Μαζί με το πρωτάθλημα, τα Λιοντάρια της Μαδρίτης βραβεύτηκαν και ατομικά στην All star pro κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από την ογδόη θέση και το άγχος του αποκλεισμού, στο πρωτάθλημα και το MSI. Η πορεία των MAD Lions στο LEC για την ανοιξιάτικη σεζόν ήταν φρενήρης, με τον Elyoya να οδηγεί την ομάδα του σε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Μαζί με τον τρίτο τους τίτλο και την πρόκριση τους στο MSI, οι παίκτες των λιονταριών (εκτός από τον Carzzy) σημείωσαν μια ακόμα επιτυχία, αυτή τη φορά ατομική, κερδίζοντας και μια θέση στην All Pro πεντάδα για το spring split.

Συγκεκριμένα, Elyoya, Chazy, Hilyssang και Nisqy ψηφίστηκαν από προπονητές, παίκτες και δημοσιογράφους, ως οι καλύτεροι παίκτες της σεζόν, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο ''αναγεννημένος'' Crownshot της BDS.

Να σημειωθεί ότι στη τρίτη καλύτερη πεντάδα, πρωταγωνιστεί και ο Έλληνας Labrov, μετά την εξαιρετική του πορεία στο ανοιξιάτικο split με τα χρώματα της Team BDS, ενώ έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στη πρόκριση της ομάδας του στο μεγάλο τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ