GAMES

LEC: Τα Λιοντάρια της Μαδρίτης προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό

Elyoya MAD Lions
Elyoya MAD Lions LOL ESPORTS

Η KOI του Μάρκου Σταμκόπουλου δεν τα κατάφερε απέναντι στη MAD Lions, τερματίζοντας στη τρίτη θέση του Winter split 2023.

Απόλυτη κυριαρχία σε ακόμα ένα παιχνίδι για τη MAD Lions. Με μεγάλο πρωταγωνιστή όσον αφορά τις αποφάσεις εντός αγωνιστικού χώρου, τον Εlyoya, τα λιοντάρια της Μαδρίτης κατάφεραν να περάσουν και το εμπόδιο της πρώην πρωταθλήτριας KOI και να φτάσουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους σε ένα μεγάλο τελικό Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends.

Η ΚOI ξεκίνησε το best of 5, με τους καλύτερους οιωνούς, επιβάλλοντας το ρυθμό της εντός Summoner's rift και κερδίζοντας το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η MAD Lions όμως σοβαρεύτηκε και με τα pocket picks του Gragas και της Irelia δεν έδωσε ξανά δικαιώματα αμφισβήτησης για το ποιος μπορεί να περάσει στο μεγάλο τελικό. Όσο και να προσπαθούσε ο Comp και ο Larssen, το παιχνίδι δεν μπορούσε να πάει υπέρ τους μέχρι το τέλος.

Παρά την ήττα της και τον αποκλεισμό της από το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, το split θα πρέπει να θεωρείται πετυχημένο για την ομάδα του Έλληνα Marksman, λόγω της άσχημης απόδοσης της ομάδας στη κανονική διάρκεια.

Ο Μάρκος Σταμκόπουλος ανέφερε στα social media του: ''Εάν πήγαινα τον varus μου σε dps build τότε ίσως να γινόταν κάτι, αλλά είδα το tristana (για το Larssen) και το θεώρησα σωστό. Χίλια συγνώμη. Θα επανέρθουμε καλύτεροι.''

Η MAD Lions θα αγωνισθεί στο τελευταίο παιχνίδι του Winter split 2023 και το μεγάλο τελικό, απέναντι στο απόλυτο φαβορί και πολλαπλή πρωταθλήτρια Ευρώπης, G2 Esports του Caps και του Hans Sama.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγάλο τελικό του LEC Winter split 2023 με ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ