LOL

LEC Summer split 2022 εβδομάδα 7η: Πανδαιμόνιο για το χρυσό εισιτήριο των playoffs

O Neon της Misfits
O Neon της Misfits LOLESPORTS

Για πρώτη φορά στην ιστορία του LEC, καμιά ομάδα δεν έχει κλειδώσει μαθηματικά τη πρόκριση της στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με αυτό να μεταφράζεται ως το πιο ανταγωνιστικό split όλων των εποχών.

Η Μad Lions παραμένει πρώτη στη κορυφή ενώ νιώθει... την ανάσα τεσσάρων ομάδων από πίσω της, με μόλις μια νίκη διαφορά.

Ξέμεινε από δυνάμεις η Mad Lions

Πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ισπανική ομάδα, με δυο συνεχόμενες ήττες από Misfits Gaming και Rogue. Τα παιχνίδια που έδωσε ήταν αρκετά κοντά μεταξύ τους, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε ποτέ να ανταπεξέλθει την πίεση την οποία δέχθηκε.

Ακόμα και με αυτές τις ήττες, η MAD παρέμεινε στη κορυφή, κινδυνεύοντας οικτρά από τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, με μια νίκη διάφορα μόνο. Η Mad lions θέλει να επιστρέψει ξανά στη κορυφή της Ευρώπης και πρέπει να δώσει το 101% του εαυτού της αν θέλει να κλειδώσει τη 1η θέση και τη πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η τελευταία εβδομάδα θα είναι τριπλή αγωνιστική και ο οργανισμός δήλωσε ότι θα είναι πιο έτοιμος από ποτέ.

Καταπληκτική Misfits διεκδικεί τη πρωτιά

Με δυο νίκες απέναντι σε MAD και ΑST, η Μisfits παραμένει για ακόμα μια εβδομάδα, η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ζanzarah έφερε άλλο αέρα στον οργανισμό και οι ιδέες του μέχρι στιγμής, αποδίδουν τους καρπούς που ήθελε να έχει ηMisfits στο κύκνειο άσμα της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Mε μια μόλις νίκη από τη κορυφή, η Μisfits θα παίξει τα τελευταία της χαρτιά στη super week που ακολουθεί, με όνειρο μια καλύτερη θέση από τη προηγούμενη φορά που προσπάθησε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα (είχε τερματίσει στη 4η θέση).

Το άγχος μεγεθύνεται για Fnatic

Ένα από τα χειρότερα split της διανύει η FNC, η οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει το ''el classico'' του League of Legends απέναντι στη G2.

Η FNC βρίσκεται ισόβαθμη στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Astralis και την XL και βάση απόδοσης δεν φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να περάσει τα playoffs, κάτι το οποίο δεν περίμενε ούτε ο μεγαλύτερος... ''hater'' της.

Κάκιστη απόδοση από τον Hillysang, ο οποίος δεν έχει μπορέσει ούτε λίγο να βοηθήσει την ομάδα του, όπως τη βοήθαγε παλιά και με αλλεπάλληλα λάθη έχει στερήσει αρκετούς πόντους από τον οργανισμό.

Η Fnatic χρειάζεται δυο στις τρεις νίκες την επόμενη εβδομάδα, συν το συνονθύλευμα αποτελεσμάτων και από τις άλλες ομάδες, για να συνεχίζει να ελπίζει ότι τα playoffs θα γράφουν το όνομα της.

Tα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής εβδομάδας για το LEC Summer split 2022 είναι τα εξής:

Παρασκευή

  • MSF vs AST 1-0
  • VIT vs BDS 1-0
  • SK vs FNC 0-1
  • RGE vs MAD 1-0
  • G2 vs XL 1-0

Σάββατο

  • VIT vs AST 0-1
  • BDS vs XL 1-0
  • MSF vs MAD 1-0
  • SK vs RGE 1-0
  • G2 vs FNC 1-0

Έτσι διαμορφώθηκε η κατάταξη:

  1. MAD 10-5
  2. G2 9-6
  3. MSF 9-6
  4. RGE 9-6
  5. VIT 9-6
  6. AST 7-8
  7. XL 7-8
  8. FNC 7-8
  9. SK 6-9
  10. BDS 2-13

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική εβδομάδα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ