LEAGUE OF LEGENDS

LEC Summer split 2022 εβδομάδα 4η: Συνεχίζει να μονοπωλεί τη κορυφή η Rogue

H Rogue μετά απο μια πετυχημένη εβδομάδα
H Rogue μετά απο μια πετυχημένη εβδομάδα LOL ESPORTS

Mε πολλές εκπλήξεις έληξε η τέταρτη αγωνιστική εβδομάδα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο League of Legends, με μόνη διασωθείσα τη Rogue του Έλληνα Comp.

Μεγάλος προβληματισμός για τη πρωταθλήτρια G2

Τηn ''κλασσική'' της πορεία διανύει η G2 στο regular season, με την ομάδα του Ocelote να μην μπορεί να βρει νίκη ούτε με την Μisfits Gaming αλλά ούτε με την ''αδύναμη'' SK Gaming. Η G2 συνηθίζει να μην στέκεται καλά στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να πατάει ''γκάζι'' στα playoffs, αλλά με τη μέτρια απόδοση της μέχρι στιγμής, είναι αμφισβητουμένη η θέση της για συμμετοχή στην επόμενη φάση.

Η G2 μοιράζεται την έβδομη θέση με την Astralis και συνεχίζει να προβληματίζει και τους οπαδούς της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό μη βρίσκοντας συγκεκριμένο draft comp ώστε να φτάσει σε μια νίκη.

Misfits από το... Spring split

Τις δυο πιο σημαντικές νίκες της βρήκε αυτή την εβδομάδα η ομάδα του Mersa, με τη Misfits να κερδίζει σχετικά εύκολα τη Fnatic το Σάββατο και τη G2 τη Κυριακή. Η Misfits έχει αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα του 0-4 και συνεχίζει ακάθεκτη στο μονοπάτι που είχε χαράξει το προηγούμενο split.

Αυτή τη στιγμή η Misfits βρίσκεται στο 5-4, ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες αλλά βάση απόδοσης τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται να θέλει να πάει ακόμα παραπάνω. Καταπληκτική απόδοση για ακόμα μια φορά από τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, Vetheo, ο οποίος αρχίζει και πιστεύει ξανά το όνειρο ενός μεγάλου τελικού.

Ανάσα ζωής και ελπίδα για playoffs η SK Gaming.

Jesu και Sertuss για ακόμα μια φορά απέδειξαν γιατί πρέπει να βρίσκονται για αρκετό καιρό στα ψηλά πατώματα του LEC, κερδίζοντας και τα δυο παιχνίδια της αγωνιστικής εβδομάδας απέναντι σε G2 και XL. Η SK αρχίζει σιγά σιγά να δένεται και να πηγαίνει άκρως ελπιδοφόρα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, μια δυναμική που είναι γνωστή για το συγκεκριμένο οργανισμό όταν μιλάμε για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο split η ομάδα αυτή ήταν έτοιμη να κλέψει μια θέση στα playoffs, αλλά το ''θαύμα'' δεν έγινε τελευταία αγωνιστική χάνοντας το πιο κρίσιμο παιχνίδι της. Σε αυτό το split φαίνεται να θέλουν να διεκδικήσουν ξανά μια τέτοια πρόκριση, με το όνειρο αυτό να φαίνεται πιο εφικτό από ποτέ, αν συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μέσα στο Summoners Rift.

Tα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής εβδομάδας για το LEC Summer split 2022 είναι τα εξής:

Σάββατο

XL vs AST 1-0
BDS vs MAD 0-1
MSF vs FNC 1-0
SK vs G2 1-0
VIT vs RGE 0-1

Κυριακή

SK vs XL 1-0
MAD vs AST 1-0
BDS vs RGE 0-1
MSF vs G2 1-0
VIT vs FNC 1-0

Έτσι διαμορφώθηκε η κατάταξη:

  1. RGE 7-2
  2. MAD 6-3
  3. XL 5-4
  4. FNC 5-4
  5. VIT 5-4
  6. MSF 5-4
  7. AST 4-5
  8. G2 4-5
  9. SK 3-6
  10. BDS 1-8

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική εβδομάδα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ