GAMES

LEC: Νίκες για Vitality και Astralis με φόντο τα ημιτελικά

Perkz VIT
Perkz VIT LOLESPORTS

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Perkz και LIDER, οι δυο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους για το χρυσό εισιτήριο του Final four.

Η διαδικασία των groups για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends ξεκίνησε εχθές, με τη Vitality και την Astralis να κερδίζουν την MAD Lions και την Fnatic αντίστοιχα και να κλειδώνουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο winner' s bracket του πρώτου ομίλου.

Στο πρώτο bo3 της ημέρας, η ομάδα του ταλαντούχου Upset, κατάφερε να υπερισχύσει με ιδιαίτερη ευκολία απέναντι στα Λιοντάρια της Μαδρίτης, με ατομικά αλλά και ομαδικά plays. MVP της αναμέτρησης ανακηρύχθηκε ο mid laner της Vitality, ο Perkz, ο οποίος φαίνεται να διψά για ακόμα μια διάκριση στα Ευρωπαϊκά σαλόνια του LoL.

Με το παράδοξο και αλλοπρόσαλλο της draft, η Astralis δυσκολεύτηκε απέναντι στη Fnatic, αλλά κατάφερε να την κερδίσει με συνολικό σκορ 2-1. Παρά τις αντίξοες προσπάθειες του Rekkles και του Advienne, ο LIDER μαζί με τον 113 είχανε βάλει ως σκοπό να αποδείξουν ότι η καλή πορεία της Astralis δεν είναι τυχαία και έτσι με picks όπως η Sejuani και η Irelia σφράγισαν τη νίκη τους, μετά από ένα τραγικό λάθος του Razork στο Baron.

Η αγωνιστική δράση του LEC, συνεχίζεται σήμερα με το δεύτερο όμιλο και τα παιχνίδια G2 vs KOI και SK Gaming vs BDS στις 7 η ώρα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του LEC, στις 7 η ώρα, με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ