GAMES

LEC: MAD Lions και G2 οι νικήτριες της ημέρας, τέλος η διοργάνωση για Fnatic και SK Gaming

G2 Jungler Yike
G2 Jungler Yike LOL ESPORTS

Οι Ισπανικές ομάδες θα παίξουν σήμερα τα ''ρέστα τους'' για μια θέση στα ημιτελικά του LEC Spring 2023.

Η διαδικασία του Loser's Bracket για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends, διεξήχθη εχθές, με την G2 και την MAD Lions να κερδίζουν την SK Gaming και την Fnatic αντίστοιχα.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η MAD Lions έφτασε ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, αλλά λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να της δώσουν την ευκαιρία να υπερασπιστεί το nexus της, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, επί της Fnatic και να της ''κλέψει'' το δικαίωμα συμμετοχής στα τελικά του Loser's bracket του πρώτου ομίλου.

Ο Carzzy με την Jinx του ψηφίστηκε ως ο MVP του αγώνα, απολύτως δικαιολογημένα, λόγω του τέλειου τελευταίου fight που είχε και το quadra kill που σημείωσε εις βάρος του Rekkles και της ομάδας του.

Η G2 δικαιολόγησε για ακόμα μια φορά γιατί θεωρείται η μεγαλύτερη δύναμη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends, διαλύοντας την SK Gaming με συνοπτικές διαδικασίες. Η Bel'veth του Yike έβαλε την ''ταφόπλακα'' στο Γερμανικό οργανισμό, ο οποίος δεν μπόρεσε να επαναλάβει το θαύμα του Winter split και να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σήμερα (16/4) η G2 θα διαγωνισθεί απέναντι στη KOI του Μάρκου Σταμκόπουλου για μια θέση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ενώ η MAD Lions θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Astralis.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα δρώμενα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ