LOL

LEC: Η G2 ισοπέδωσε τη Vitality στο ντέρμπι της εβδομάδας

CAPS G2
CAPS G2 LOL ESPORTS

O Caps έδειξε ακόμα μια φορά ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends.

Eκπλήξεις και αναστατώσεις έφερε η δεύτερη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής του LEC Spring split 2023 στη κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα. Την αυλαία άνοιξε το παιχνίδι της BDS απέναντι στην Astralis. Με έναν εξαιρετικό Kobbe, η AST κατάφερε να διαλύσει τη BDS σε όλο το early game, αλλά με μια λάθος απόφαση στο Baron, εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ολιγωρία αυτή ο γαλλικός σύλλογος και έκλεψε τη νίκη, χωρίς κανέναν να ξεχωρίζει ιδιαίτερα.

H XL βρήκε το ψυχικό σθένος, πάτησε σωστά τα κουμπιά της και έφτασε σε μια ολοκληρωτική νίκη απέναντι στη MAD Lions, ενώ η FNC σημείωσε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην ιδιαίτερη χλιαρή Team Heretics του Jankos.

Η KΟΙ δυσκολεύτηκε, ίδρωσε, αλλά εν τέλει τα κατάφερε απέναντι στην SK Gaming του Exacick, φθάνοντας στο 3-2. Μεγάλοι πρωταγωνιστές σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Larssen και ο Έλληνας Comp, που από τη στιγμή που έφτασαν στα τρία αντικείμενα, έδειξαν το πόσο κάλοι παίχτες είναι ατομικά και οδήγησαν την ομάδα τους σε μια ακόμα νίκη.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του Upset και του Photon να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους, η G2, με κύριο υπεύθυνο τον Caps και τον MikyX, έσπασε το αήττητο σερί της Vitality, οδηγώντας την στη πρώτη ήττα για φέτος. Με αυτή την ήττα η Vitality κατάφερε να μείνει πρώτη στη βαθμολογία του LEC, παρέα πια με τον Γαλλικό οργανισμό της BDS στο 4-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πέμπτης ημέρας του LEC Spring split 2023:

  • AST vs BDS 0-1
  • MAD vs XL 0-1
  • FNC vs TH 1-0
  • SK vs KOI 0-1
  • VIT vs G2 0-1

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του LEC με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ