GAMES

LEC: Η BDS μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το τέλος

BDS Labrov
BDS Labrov BDS TWITTER

MAD Lions, Excel και Team Heretics θα παίξουν τα ''ρέστα'' τους την τελευταία μέρα του LEC, για μια θέση στα playoffs.

Σενάριο πέρα από κάθε φαντασία έχει ξεδιπλωθεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends, με τον γαλλικό οργανισμό της BDS, να χρειάζεται ακόμα μια νίκη για τερματίσει πρώτη στη κανονική διάρκεια του Spring split 2023.

Στο πρώτο παιχνίδι της όγδοης μέρας του LEC Spring split 2023, η Astralis με το κλασσικό επιθετικό της draft, κατάφερε να υποχρεώσει την XL σε ακόμα μια ήττα. Με αυτή της νίκη η ομάδα του 113 βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αγωνισθεί τη τελευταία ήμερα απέναντι στη φορμαρισμένη Fnatic, ώστε να κλειδώσει τη θέση της.

Η MAD Lions κατάφερε να κλέψει μια νίκη απέναντι στην SK Gaming,η οποία δεν διανύει και το καλύτερο φεγγάρι της, ενώ η BDS και η Vitality περάσαν νικηφόρα απέναντι στην KOI και την Team Heretics αντίστοιχα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής και στο el classico του Ευρωπαϊκού League of Legends, η Fnatic κέρδισε την G2 και κλείδωσε τη συμμετοχή της στα Playoffs, παρά τις πολλές κακουχίες μέσα στη σεζόν. Ο Oscarininn με το Jax του κατάφερε να βγει για ακόμα μια φορά νικητής από το top lane και έφτασε σε σημείο να είναι απειλή για οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στο χάρτη, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί ποτέ και το Nexus διαλύθηκε υπέρ της ομάδας με τα πορτοκαλί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής του LEC Spring split 2023:

  • AST vs XL 1-0
  • SK vs MAD 0-1
  • BDS vs KOI 1-0
  • VIT vs TH 1-0
  • FNC vs G2 1-0

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του LEC, στις 7 η ώρα, με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ