GAMES

LEC: H Astralis τιμώρησε την αλαζονεία της G2 Esports

Lider Astralis
Lider Astralis LOL ESPORTS

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Lider και τον Kobbe, η Αstralis σκαρφάλωσε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η δεύτερη μέρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends είχε τόσα upsets όσα συνηθίσαμε από τη χειμερινή περίοδο. Στο πρώτο game της δεύτερης αγωνιστικής η BDS, με έναν εξαιρετικό Crownie κατάφερε να κερδίσει τη MAD Lions, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να επιβάλει τον ρυθμό της στο early όπως και συνηθίζεται.

Η Vitality έδειξε ότι δεν αστειεύεται καθόλου, κερδίζοντας με άκρα ευκολία την αντίπαλο της, Excel, ενώ η SK Gaming βρίσκεται ακόμα σε τέλεια φόρμα, διαλύοντας τη Fnatic, με σημαντικό παράγοντα τον Sertuss στο Taliyah.

H G2 Esports πλήρωσε το limit testing της στο draft αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου από την Astralis, η οποία φαίνεται αρκετά ισχυρή. Kled και Malphite δεν μπορούσαν να προσφέρουν τα βέλτιστα, όπως η Irelia του Lider και ο Renekton του Finn και έτσι η AST νίκησε και έφτασε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας και στον μεγαλύτερο από θέμα διάρκειας αγώνα, η KOI του Comp υπερίσχυσε απέναντι στη Team Heretics. Ακραία μόνος του o Jankos για ακόμα μια φορά, προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να κερδίσει αλλά ο Szygenda είχε εντελώς διαφορετική άποψη. O Jayce έφτασε σε σημείο να μην είναι αντιμετωπίσιμος και έτσι η πρώην πρωταθλήτρια του LEC βρήκε τη πρώτη της νίκη στο Ανοιξιάτικο split.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής στο LEC Spring split 2023:

  • MAD vs BDS 0-1
  • XL vs VIT 0-1
  • FNC vs SK 0-1
  • AST vs G2 1-0
  • TH vs KOI 0-1

Η τρίτη αγωνιστική ήμερα συνεχίζεται σήμερα (13/3) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ