GAMES

LEC 9η αγωνιστική: Aποκλεισμός-σοκ για Fnatic

Rekkles Fnatic
Rekkles Fnatic LOL ESPORTS

Τρικυμία εν κρανίω επικρατεί στις τάξεις της Fnatic σημειώνοντας μια απογοητευτική σεζόν με τον αποκλεισμό να είναι πλέον γεγονός.

Η ένατη και τελευταία αγωνιστική του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends ολοκληρώθηκε εχθές (7/2) και έκρινε τη τύχη πολλών ομάδων συμπεριλαμβανομένου και της διάσημης ομάδας Fnatic. H ομάδα του Humanoid δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της SK Gaming και αποκλείστηκε από τη συνεχεία της διοργάνωσης προς έκπληξη όλων.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Fnatic δεν θα αγωνισθεί στα Playoffs του LEC με ιστορικό από το μακρινό 2010.

H ΚΟΙ ξύπνησε στο τελευταίο ματς της στη κανονική διάρκεια και πέρασε το εμπόδιο της Astralis, νίκη που της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση, χωρίς όμως να στερεί το εισιτήριο στην Astralis που για πρώτη φορά περνά στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος.

Η BDS του Έλληνα Labrov, έδειξε ότι είναι φτιαγμένη από γερό μέταλλο, κερδίζοντας τη Team Heretics με εξαιρετικό early game και team fights. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής η Vitality δυσκολεύτηκε αλλά εν τέλει κέρδισε την ουραγό Excel Esports, ενώ η G2 υπέκυψε στο δίδυμο Elyoya και Nisqy και τερμάτισε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για το LEC Winter split 2023:

  • TH vs BDS 0-1
  • AST vs KOI 0-1
  • FNC vs SK 0-1
  • MAD vs G2 1-0
  • VIT vs XL 1-0

Μπορείτε να δείτε όλη την αγωνιστική δράση του LEC Winter split 2023 με Ελληνική περιγραφή εδώ.

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ