GAMES

LEC 8η αγωνιστική: Η Εxcel αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης

Vetheo XL
Vetheo XL LOL ESPORTS

Ο αγγλικός οργανισμός ηττήθηκε από την SK Gaming και δεν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends, προς έκπληξη όλων.

Άκρα απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Excel esports, η οποία αποκλείστηκε από τη δεύτερη φάση του LEC Winter split 2023, παρά το πολλά υποσχόμενο ρόστερ που συγκρότησε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Η SK Gaming έπαιξε καλύτερα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Summoner's rift και κλείδωσε τη θέση της, ενώ η Excel με αυτή της την ήττα πηγαίνει από τώρα διακοπές και περιμένει το δεύτερο split του χρόνου.

MAD Lions και Vitality κατάφεραν να υπερπηδήσουν το εμπόδιο των Team Heretics και BDS αντίστοιχα, ενώ η KΟΙ δεν κατάφερε να βρει ρυθμό μέσα στο παιχνίδι και έχασε από τους πολύ καλύτερους G2.

Τέλος, η Fnatic έβαλε τον εαυτό της σε μεγάλα προβλήματα, χάνοντας από την Astralis η οποία διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της τη πρόκριση στα Playoffs του θεσμού. Πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ήταν ο Finn, ο οποίος φαίνεται να βρίσκει το παλιό καλό του εαυτό. H ομάδα του Rekkles είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και όλα θα κριθούν αύριο στο ματς της με την SK Gaming για την αυλαία της κανονικής διάρκειας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ογδόης αγωνιστικής του LEC Winter split 2023:

  • SK vs XL 1-0
  • VIT vs BDS 1-0
  • MAD vs TH 1-0
  • FNC vs AST 0-1
  • G2 vs KOI 1-0

Η ένατη και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του LEC Winter split 2023 θα συνεχιστεί σήμερα (6/2) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνικό σχολιασμό εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ