LEAGUE OF LEGENDS

LEC 7η αγωνιστική: Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη KOI του Έλληνα Comp

Comp Μάρκος
Comp Μάρκος LOL ESPORTS

Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι της ημέρας η ομάδα του Μάρκου Σταμκόπουλου υπέταξε τη πρωτοπόρο Vitality και εμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η κανονική διάρκεια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends φτάνει στο τέλος της, με ομάδες όπως η Excel, η Fnatic και η Astralis να βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Astralis στέρησε από την SK Gaming να κλειδώσει μαθηματικά τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η οποία φαίνεται να θέλει να παλέψει αυτό το τριήμερο με ότι δυνάμεις τις έχουν απομείνει.

'Βαρέλι δίχως πάτο' η απόδοση της Excel, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να αποκρούσει την επιθετικότητα της Team Heretics του Jankos. Με απόλυτο πρωταγωνιστή το Jackspectra, οι ''Άιρετικοί'' κατέστρεψαν ολοσχερώς την βάση της XL με συνοπτικές διαδικασίες και μαζί με αυτή, κάθε όνειρο και ελπίδα να προχωρήσουν οι αντίπαλοι τους στην επόμενη φάση του LEC.

Ο Μάρκος ''Comp'' Σταμκόπουλος και οι KOI κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, με μια πολύ σημαντική νίκη υπέρ της Vitality, νίκη που θύμισε τη πρωταθλήτρια Rogue (πλέον KOI).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η G2 κέρδιζε τη BDS σε ένα παιχνίδι με μηδέν βαθμολογικό ενδιαφέρον όσον άφορα τη πρόκριση των δυο ομάδων στην επόμενη φάση, λόγω της εξασφάλισης τους αυτής από τη προηγούμενη εβδομάδα και η MAD Lions απέδειξε ότι είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες για φέτος, υποτάσσοντας τη Fnatic στη πέμπτη τους ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής ημέρας του LEC Winter split 2023:

  • SK vs AST 0-1
  • TH vs XL 1-0
  • BDS vs G2 0-1
  • FNC vs MAD 0-1
  • VIT vs KOI 0-1

Η όγδοη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του LEC Winter split 2023 θα συνεχιστεί σήμερα (5/2) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνικό σχολιασμό εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS GAMES LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ