GAMES

LEC 6η αγωνιστική: Αυστηρά πρώτη η Vitality με πρωταγωνιστή το Bo

Vit Bo
Vit Bo LOL ESPORTS

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, οι ''μέλισσες'' ισοπέδωσαν τη G2 και παρέμειναν στη κορυφή.

Με το πέρας της δεύτερης εβδομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends, τίποτα δεν ξεκαθαρίστηκε για το ποιος μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.

BDS και SK Gaming παρέμειναν στο κυνήγι της πρωτιάς νικώντας τη MAD Lions και τη KOI του Έλληνα Comp αντίστοιχα, ενώ η XL συνεχίζει να απογοητεύει και έχασε από την ουραγό της βαθμολογίας, Astralis. Σε δηλώσεις του ο mid laner της Excel,Vetheo ανέφερε ότι έχει χάσει την αισιοδοξία του αλλά θα παλέψει μέχρι τέλος για να βοηθήσει την ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση.

Στο ματς της αγωνιστικής, η Vitality κατάφερε να κερδίσει τη G2 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Ο Bo και ο Photon έπιασαν πάλι εξαιρετική απόδοση και οδήγησαν την ομάδα τους στη κορυφή με 5-1.

Στο τελευταίο παιχνίδι της εβδομάδας, η Team Heretics δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά εν τέλει κατάφερε να υπερισχύσει απέναντι στη ''χλιαρή'' Fnatic αυτού του split. Τα shotcalls του Jankos ήταν αυτά που έκαναν τη διάφορα και με σωστές αποφάσεις μέσα στο Summoner's rift, οι ''Αιρετικοί'' ολοκλήρωσαν την εβδομάδα με 2-1.

Tα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής ημέρας είναι τα εξής:

  • XL vs AST 0-1
  • BDS vs MAD 1-0
  • KOI vs SK 0-1
  • G2vs VIT 0-1
  • FNC vs TH 0-1

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 2ης εβδομάδας στο LEC Winter split 2023:

  1. Team Vitality 5-1
  2. G2 Esports 4-2
  3. MAD Lions 4-2
  4. SK Gaming 4-2
  5. Team BDS 4-2
  6. Team Heretics 3-3
  7. Fnatic 2-4
  8. KOI 2-4
  9. Astralis 1-5
  10. Excel 1-5

Η έβδομη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του LEC Winter split 2023 θα συνεχιστεί την άλλη εβδομάδα (4/2) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνικό σχολιασμό εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ