GAMES

LEC 5η αγωνιστική: Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί για BDS και SK Gaming

BDS Labrov
BDS Labrov BDS TWITTER

Ήττα έκπληξη για τους Vitality, MAD Lions στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία.

H κανονική διάρκεια του LEC Winter split 2023, θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο απρόβλεπτες σεζόν στην ιστορία του Ευρωπαϊκού League of Legends. Φαβορί που δεν είναι... τόσο φαβορί και ομάδες που κανένας δεν υπολόγιζε ότι θα τα πάνε καλά, ενθουσιάζουν με την απόδοση τους και τις νίκες τους.

Την αυλαία άνοιξε το παιχνίδι BDS vs Astralis, με το γαλλικό οργανισμό να φτάνει σε ακόμα μια νίκη με μεγάλους πρωταγωνιστές για τρίτη συνεχόμενη φορά το bottom lane τους. Η BDS φαίνεται να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία και το ρίσκο που πήρε στην offseason, αναβαθμίζοντας τους παίχτες της ακαδημίας στη βασική ομάδα.

Η Fnatic φαίνεται να αρχίζει να ορθοποδεί στο LEC, κερδίζοντας την άχρωμη για ακόμα μια φορά XL, η οποία φαίνεται να αποχαιρετά ήδη το όνειρο της καλής πορείας που είχε ως βασικό στόχο για φέτος. Οι G2 περάσαν νικηφόρα από τη σθεναρή αντίσταση των Heretics, ενώ η SK Gaming διαγράφει την ίδια πορεία με τη BDS, κερδίζοντας τη πρωτοπόρα Vitality και αναγκάζοντας τη στη πρώτη της ήττα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η MAD Lions υπερίσχυσε της πρώην πρωταθλήτριας ΚΟΙ, με ακρογωνιαίο λίθο τον Elyoya, ο οποίος φαίνεται να αρχίζει να βρίσκει το παλιό κάλο του εαυτό.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στο LEC Winter split 2023:

  • AST vs BDS 0-1
  • SK vs VIT 0-1
  • G2 vs TH 1-0
  • FNC vs XL 1-0
  • KOI vs MAD 0-1

Η πέμπτη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του LEC Winter split 2023 θα συνεχιστεί σήμερα (30/1) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνικό σχολιασμό εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ