GAMES

LEC 4η αγωνιστική: Μόνη πρώτη η Vitality στη κορυφή της βαθμολογίας

Kaiser Vitality
Kaiser Vitality LOL ESPORTS

H πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής εβδομάδας του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος LoL έφερε τα πάνω κάτω στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της ημέρας, η Vitality απέδειξε γιατί πρέπει να θεωρείται ομάδα φόβητρο προς τις άλλες, κερδίζοντας την Αstralis παρά τα όποια λάθη έκανε μέσα στο Summoner's rift. Ο Perkz αποδίδει τα βέλτιστα, ο Bo οργανώνει όλο το early game με μαεστρία και η Vitality έφτασε το απόλυτο 4-0.

Σε άσχημη μέρα βρέθηκαν τα δυο μεγάλα φαβορί του LEC, KOI και G2, χάνοντας από Team Heretics και Team BDS αντίστοιχα. Με έναν εξαιρετικό Ruby η Team Heretics φαίνεται να ορθοποδεί σιγά σιγά στις τάξεις της Ευρώπης, ενώ ο Crownshot με το Έλληνα Labrov αποδεικνύουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο LEC και να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής ημέρας, Τα ''λιοντάρια της Μαδρίτης'' πιέστηκαν, δυσκολεύτηκαν αλλά εν τέλει κατάφεραν να κερδίσουν την Εxcel, η οποία παρά τις καταπληκτικές μονάδες που έχει στο ενεργητικό της, δεν έχει δέσει ακόμα και έτσι βρίσκεται στο 1-3 και στο πάτο της βαθμολογίας, μαζί με τη Fnatic και την Αstralis.

Tα αποτελέσματα της 4ης ημέρας του LEC Winter split 2023:

  • AST vs VIT 0-1
  • FNC vs BDS 0-1
  • TH vs KOI 1-0
  • SK vs G2 1-0
  • XL vs MAD 0-1

Η πέμπτη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του LEC Winter split 2023 θα συνεχιστεί σήμερα (29/1) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνικό σχολιασμό εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ