LOL

League of Legends: Η Ανόρθωση αποχαιρέτησε το EU Masters

H Ομάδα της Ανόρθωσης
H Ομάδα της Ανόρθωσης GREEKLEGENDS.GR

Η Ανόρθωση Αμμόχωστου σημείωσε μια νίκη απέναντι στη AGO Rogue δίχως όμως αυτή να τη βοηθήσει βαθμολογικά.

Στη δεύτερη αγωνιστική εβδομάδα για την εκπρόσωπο του Greek Legends League, τα μεγάλα φαβορί του ομίλου είχανε πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμα μια φορά. Η LDLC OL και η X7 Esports μπόρεσαν να περάσουν την υπέρ ανταγωνιστική Ανόρθωση η οποία έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της πρώτης εβδομάδας.

Η κυπριακή ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις, κερδίζοντας σε αρκετά σημεία του χάρτη και στα δυο αυτά παιχνίδια αλλά δυστυχώς η ομαδικότητα της γαλλικής αλλά και της βρετανικής ομάδας ήταν σε πολύ υψηλό σημείο και έτσι δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποια νίκη εναντίον τους.

Η μέρα όμως δεν είχε τελειώσει για την Ανόρθωση, η οποία ήταν αποφασισμένη να αποχαιρετήσει τη συνεχεία του τουρνουά με μια νίκη δήλωση. Η αρμάδα του Dom1nant, με ότι ψυχικές δυνάμεις της είχε απομείνει, κατάφερε να κερδίσει την πολωνική AGO Rogue και να της στερήσει τα όνειρα πρόκρισης στη Playoffs φάση του EU Masters Summer split 2022.

Με μια νίκη και πέντε ήττες, η Ανόρθωση τερμάτισε στη 3η-4η θέση του ομίλου, ενώ τη πρωτιά κατάφερε να ''κλέψει'' ο γαλλικός κολοσσός LDLC κερδίζοντας την X7 Esports σε έναν έξτρα αγώνα tiebreaker.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ