GAMES

LCS: Η Evil Geniuses διώχνει τέσσερις παίκτες της από το βασικό ρόστερ

Η LCS Ομαδα Εvil Geniuses πρωταθλητρια του spring split 2022.
Η LCS Ομαδα Εvil Geniuses πρωταθλητρια του spring split 2022. LOL ESPORTS

Δύσκολα τα πράγματα στις τάξεις του Βορειοαμερικανικού οργανισμού μετά το κακό ανοιξιάτικο split στο LCS.

Η κατάσταση στο Βορειοαμερικάνικο πρωτάθλημα League of Legends συνεχίζει να περνά μια πρωτόγνωρη κρίση. Μετά την αποχώρηση της Counter Logic Gaming και την πιθανή αποχώρηση της Team Solo Mid από το πρωτάθλημα, πολλές ομάδες στη Βόρεια Αμερική θεωρούν ότι οι αλλαγές πλέον θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουν.

Σειρά παίρνει η Evil Geniuses, η οποία ναι μεν θα παραμείνει στο πρωτάθλημα του LCS, αλλά μετά την κακή πορεία της στο spring split, θέλει δε, να αλλάξει ριζικά το υπάρχον ρόστερ της. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Alejandro Gomis, Inspired, Vulcan, Sssumday και FBΙ δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα της Evil Geniuses και έχουν πάρει ήδη το ''ελεύθερο'' για να βρουν τη νέα τους στέγη.

Ο μόνος διασωθείς από αυτή την έκρυθμη κατάσταση, είναι ο Jojopyun, ο οποίος φαίνεται να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Βορειοαμερικανικό οργανισμό προς το παρόν.

Επιπλέον φήμες αναφέρουν ότι ο Inspired και o Vulcan ήδη εξετάζουν αρκετές επιλογές από την δυτική πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα με οργανισμούς από τη πρώτη κατηγορία του LEC.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ