ESPORTS

LCS εβδομάδα 3η: Κορυφή για Evil Geniuses, άβυσσος για TSM

O Πρωταγωνιστής της εβδομάδας Inspired
O Πρωταγωνιστής της εβδομάδας Inspired LOLESPORTS

Με φρενήρεις ρυθμούς τρέχει η Evil Geniuses κάνοντας ακόμα μια εβδομάδα το 2-0. Φρένο για τους CLG από Cloud 9 και Team Liquid.

Μόνη πρώτη η Evil Geniuses

Σε μια εύκολη εβδομάδα εξελίχθηκε η τρίτη του Βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος League of Legends για τη Πρωταθλήτρια του Spring Split 2022, Evil Geniuses η οποία αντιμετώπισε τους TSM και τους Golden Guardians. Τρομερή απόδοση από τον Ευρωπαίο Inspired, ο οποίος ομολογουμένως αρχίζει και θεωρείται μια από τις καλύτερες υπερατλαντικές μεταγραφές των τελευταίων χρόνων. Η Εvil Geniuses θέλει να επαναλάβει το '' θαύμα'' της προηγούμενης σεζόν, αρχίζοντας με ένα εμφατικό 6-1 το Summer Split.

Δυσκολίες για CLG και 0-2

Μετά από ένα τρομερό ξεκίνημα για τους Rookies της Counter Logic Gaming, ήρθε το reality check από Cloud 9 και Team Liquid και η '' τάξη'' αποκαταστάθηκε. Ακόμα και αν προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στο να κρατήσουν τα παιχνίδια στα δικά τους μέτρα, η εμπειρία και το ταλέντο των Blaber και Santorin για τους C9 και ΤL αντίστοιχα, δεν τους επέτρεψε να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τίποτα δεν έχει χαθεί βέβαια για την ομάδα του Luger, η οποία ευελπιστεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία συγκριτικά με το Spring Split και να μπορέσει μετά από πάρα πολύ καιρό να φτάσει μέχρι και στα Playoffs της διοργάνωση

Συνεχίζει να προβληματίζει η TSM.

Ποιος θα το περίμενε ότι για 2η συνεχόμενη σεζόν η TSM δεν θα μπορούσε να σταθεί επάξια σαν φαβορί, τουλάχιστον για το μονοπάτι των playoffs. Η Ομάδα του πολυτάραχου Reginald για ακόμα μια φορά δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών που είχανε σχηματιστεί στην μεταγραφική περίοδό του LCS και έτσι ηττήθηκε από τους Evil Geniuses και Dignitas του Έλληνα Enatron. Όλη η ομάδα φαίνεται ξεκούρδιστη, μη προπονημένη στο πόσο γρήγορα αλλάζει η κατάσταση στο meta και δυστυχώς δεν αχνοφαίνεται ούτε μια παραμικρή λύση για εκείνους, ώστε να συνεχίσουν οι ίδιοι αλλά και οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας, να ελπίζουν για μια πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής εβδομάδας για το LCS Summer Split 2022 είναι τα εξής:

1η μέρα

TSM vs EG 0-1
FLY vs DIG 1-0
100 vs TL 1-0
GG vs IMT 1-0
CLG vs C9 0-1

2η μέρα

DIG vs TSM 1-0
EG vs GG 1-0
C9 vs FLY 0-1
TL vs CLG 0-1
IMT vs 100 0-1

H Bαθμολογία μέχρι στιγμής:

1. EG 6-1
2. TL 5-2
2. 100 5-2
4. CLG 4-3
5. FLY 4-3
6. C9 3-4
6. GG 3-4
8. DIG 2-5
8. TSM 2-5
10. IMT 1-6

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ