GAMES

Κυρίαρχος ο Έρλινγκ Χάλαντ και στην λίστα Player of the Month για τον Απρίλη στο FIFA 23

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarter finals second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarter finals second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad) AP

Το δίδυμο Χάλαντ-Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι πρωταγωνιστεί και στην επίσημη ψηφοφορία της EA Sports για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του μήνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τον θρίαμβο της επί της Άρσεναλ είναι μια ανάσα μακριά από ακόμα μια κατάκτηση πρωταθλήματος. Ο Έρλινγκ Χάλαντ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, οι δυο μεγάλοι αστέρες της Σίτι, έχουν βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό την ομάδα τους ώστε να θεωρείται πλέον το μεγάλο φαβορί για το τίτλο.

Η ΕA Sports σε συνεργασία πάντα με την Premier League εκτίμησε την πορεία των αστέρων της Σίτι, αλλά και άλλων έξι ποδοσφαιριστών που ενθουσίασαν επί Αγγλικού εδάφους και έτσι, μέσω ψηφοφορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της EΑ sports, έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί του Αγγλικού ποδοσφαίρου να επιλέξουν τον ποδοσφαιριστή με το μεγαλύτερο impact για το μήνα Απρίλιο.

Εκτός απο τον Χάλαντ και τον Ντε Μπρόινε, ποδοσφαιριστές όπως ο Ίσακ της Νιουκάσλ και ο Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ διεκδικούν με ισάξιες πιθανότητες το player of the month βραβείο.

Αυτοί είναι οι οκτώ υποψήφιοι ποδοσφαιριστές για το POTM April βραβείο στη Premier League και το FIFA 23:

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA PREMIER LEAGUE ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ