GAMES

Κλείδωσε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο EMEA Masters 2023

Unicorns of Love Sexy edition
Unicorns of Love Sexy edition UNICORNS OF LOVE

Η Unicorns of Love πέρασε το εμπόδιο της Los Heretics και θα αντιμετωπίσει την Istanbul Wildcats στο μεγάλο τελικό του αναπτυξιακού πρωταθλήματος LoL.

Ένα αλλόκοτο αλλά συνάμα διασκεδαστικό ημιτελικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οπαδοί του League of Legends εχθές. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Unicorns of Love κατάφερε να υπερισχύσει απέναντι στη δευτεραθλήτρια Ισπανίας και πρώην νικήτρια του θεσμού, Los Heretics, με σκορ 3-1.

Τα δυο κυρία χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν το άγχος και η πίεση. Πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες, είτε σε ατομικό αλλά είτε και σε ομαδικό επίπεδο και λάθος αποφάσεις, μεταμόρφωσαν τη σειρά σε ''roller coaster'' συναισθημάτων και ερωτηματικών για το ποιος θα μπορούσε να περάσει στο μεγάλο τελικό.

Η αποφασιστικότητα και τα καλά team fights όμως της Unicorns of Love, και το Jinx pick στα χέρια του Fun K3y, επέτρεψαν στην Unicorns να πάρει τρεις νίκες και να αποκλείσει την Los Heretics από τη συνεχεία της διοργάνωσης.

Το Σάββατο (29/4) οι ''μονοκεροι'' θα αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, την istanbul Wildcats του TCL για το τίτλο του EMEA Masters Spring 2023, με τα προγνωστικά να δείχνουν ότι η ομάδα από την Τουρκία θα πάρει το πρώτο της τίτλο στο EMEA Masters, σχετικά εύκολα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό με ελληνική περιγραφή, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ