LOL

Η Team Phantasma στη κορυφή του Digital Crusade 2022

Οι tp είναι πρωταθλητές!
Οι tp είναι πρωταθλητές! DIGITALCRUSADE

Η Ελληνική ομάδα για ακόμα μια φορά σε LAN τελικούς, ''έβαλε τα καλά της'', καταστρέφοντας ολοσχερώς τον Ερυθρό Αστέρα με 3-1.

Το ταξίδι στην Ρουμανία για την Team Phantasma, εξελίχθηκε σε μια μέρα χαράς για όλη την Ελλάδα, με τα ''φαντάσματα'' να φτάνουν μέχρι το μεγάλο τελικό του Digital Crusade 2022 και συγκεκριμένα στο κύπελλο Crusaders Crown, και να κατακτούν το τρόπαιο με άψογη απόδοση όλων των παιχτών, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως αυτή του Ερυθρού Αστέρα.

Η Σέρβικη ομάδα μπόρεσε να περάσει και εκείνη στο μεγάλο τελικό, ύστερα από την νίκη της απέναντι στη δεύτερη ελληνική ομάδα που συμμετείχε στο τουρνουά, τη WLGaming, η οποία έβαλε όλες της τις δυνάμεις αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος .

Σε μια σειρά τελικών, η Team Phantasma, αν εξαιρέσουμε το τρίτο παιχνίδι που ο Ερυθρός έκανε το κύκνειο άσμα του και έδωσε ότι δυνάμεις του είχαν απομείνει στο τελικό για να μειώσει τη σειρά σε 2-1 , δεν βρήκε κανένα απολύτως πρόβλημα διαλύοντας με εμφατικά σκόρς και κυριολεκτικά stomps, σε όλα τα μήκη και πλάτη του χάρτη την Σέρβικη ομάδα, γράφοντας ιστορία με έναν ακόμα τίτλο, αυτή τη φορά σε ξένο έδαφος.

O Προπονητής της Team Phantasma, Βασίλης Βολτής με το μεγάλο τρόπαιο
O Προπονητής της Team Phantasma, Βασίλης Βολτής με το μεγάλο τρόπαιο TEAMPHANTASMA

MVP όλων των τελικών ανακηρύχθηκε ο mid laner της ομάδας, Peppe, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με το Akali pick του.

Η Team Phantasma αγωνίζεται στο Greek Legends League, όπως και η WLGaming, με τη πρώτη να έχει κατακτήσει και το προηγούμενο πρωτάθλημα της λίγκας.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ