GAMES

Η Εxcel Esports αποχαιρέτησε και επίσημα τον Targamas

Targamas XL
Targamas XL MICHAL KONKOL/RIOT GAMES

Η συνεργασία του Targamas με την XL δεν έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο πρώην πρωταθλητής με την φανέλα της G2 Esports, Raphael Crabbé και η Excel Esports επισημοποίησαν το ''διαζύγιο'' τους και επίσημα. Ο Targamas είχε χάσει την θέση του από τον Limit, σε προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στον πρωταρχικό της στόχο, την είσοδο στα Playoffs της διοργάνωσης, χωρίς όμως να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Targamas, ο οποίος είχε μείνει ανενεργός ένα ολόκληρο split, δεν μπόρεσε να ''πείσει'' τον οργανισμό της Excel ότι αξίζει θέση βασικού και έτσι η ''απόλυση'' του ήταν μια σίγουρη επιλογή για την ομάδα.

Η Εxcel Esports ανακοίνωσε εχθές ότι ο Targamas δεν θα συνεχίσει στον οργανισμό, ούτε στην θέση του αναπληρωματικού και αυτό δεν άρεσε καθόλου ούτε στον κόσμο, ούτε και στον ίδιο τον παίκτη, γράφοντας κάτω από την σχετική ανακοίνωση, ότι δεν ευχαριστεί την ομάδα γι' αυτό που έγινε αλλά της εύχεται τύχη στους επόμενους αγώνες της.

Ο Raphael θα συνεχίσει την καριέρα του στο ERL οικοσύστημα της Ευρώπης και συγκεκριμένα στο Γαλλικό πρωτάθλημα League of Legends, φορώντας ξανά την φανέλα της Karmine Corp, της ομάδας που τον ανέδειξε και μαζί της κατάφερε να σηκώσει δυο EU Masters τρόπαια.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ