GAMES

Η δεύτερη σεζόν του Arcane δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

arcane series
arcane series NETFLIX

Οι οπαδοί της τηλεοπτικής μεταφοράς του League of Legends θα πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό ώστε να απολαύσουν την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης τους σειράς.

Όπως έκανε γνωστό ο Nicolo Laurent, ο CEO της Riot Games και του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού League of Legends, το Arcane, η σειρά που έσπασε όλα τα ταμεία παγκοσμίως, δεν θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον τη δεύτερη σεζόν της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Guan Ze Yuan, ο Laurent δήλωσε πως: "Μόλις παρακολούθησα το τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν πριν από την πτήση μου για την Κίνα, οπότε σημειώνουμε πρόοδο στο κομμάτι παραγωγής της σειράς. Δεν είναι ακόμα έτοιμη, και υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό.

Ο ένας, θέλεις την ποιότητα, απλά δεν θέλεις να βιαστείς, και γι' αυτό χρειάζεται χρόνος. Αυτός είναι ο καλός λόγος. Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε ότι η πρώτη σεζόν θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Αν το ήξερα θα μπορούσαμε να είχαμε ξεκινήσει τη σεζόν 2 πολύ νωρίτερα, αλλά δεν το ξέραμε, οπότε περιμέναμε λίγο και έτσι τώρα πληρώνουμε το τίμημα. Γι΄αυτούς τους λόγους η δεύτερη σεζόν του Arcane δεν θα κυκλοφορήσει φέτος.''

Να σημειωθεί ότι το Arcane είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στην πλατφόρμα του Netflix και έγινε η πρώτη streaming σειρά που απέσπασε και το βραβείο emmy για το καλύτερο animated πρόγραμμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ