GAMES

H Pentagon Maze και η Team Phantasma αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Sigma Cup

SIGMA CUP
SIGMA CUP GREEK LEGENDS

Οι δυο Ελληνικές ομάδες δεν κατάφεραν να περάσουν στο Final Four της διοργάνωσης.

Το Lan Event του Sigma Cup το οποίο θα διοργανωθεί στην Αθηνά στις 19 και 20 του μηνός στο Γιώργος Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ , θα έχει μόνο μια Ελληνική εκπροσώπηση και αυτή θα είναι της WLGaming, νικήτριας ομάδας από τα Ελληνικά προκριματικά του GLL Pro AM.

Η Team Phantasma αντιμετώπισε τη Esuba και παρόλο που προσπάθησε να γυρίσει τη σειρά τελικά υπέκυψε στις αδυναμίες της χάνοντας στο τέλος με συνολικό σκορ 3-1.

Την ίδια τύχη είχε και η έκπληξη της διοργάνωσης Pentagon Maze Esports. Η Entropiq της Τσεχίας και συγκεκριμένα το bottom lane, ο Denyk με τον γνώριμο στα Ελληνικά τουρνουά, Khantos, έπαιξαν πολύ καλύτερα και υπέταξαν τη PME σε τρεις συνεχόμενες ήττες.

Σήμερα (9/11) ο τελικός των προκριματικών ανάμεσα σε Entropiq και Esuba θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four του Sigma Cup που εκεί περιμένουν οι Diamant του EBL, η Dynamo eClot του HitPoint Masters και η Ελληνική WLGaming.

Μπορείτε να δείτε το τελικό των προκριματικών του Sigma Cup αποκλειστικά στο κανάλι του Gamers Lounge με ελληνική αναμετάδοση.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ