LEAGUE OF LEGENDS

Greek Legends: Στο μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ η Team Phantasma

O Tελικος του Spring split 2022
O Tελικος του Spring split 2022 GLL

Τα ''φαντάσματα'' ισοπέδωσαν τη WLGaming στον ημιτελικό του Greek Legends Summer split 2022 με καθαρό σκορ 3-0.

Aκομα ένα bo5 για τη Team Phantasma που εξελίχθηκε σε θρίαμβο. Η ομάδα του Bako κατάφερε να κερδίσει τη WLGaming με clean sweep 3-0, ακριβώς όπως έκανε με τον Ολυμπιακό Αλίμου.

Η Phantasma δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στην αντίπαλο της. Με focus στα team fights κυρίως στο mid και το late game, η phantasma δεν έχασε ούτε ένα σημαντικό fight μέσα στο παιχνίδι, ώστε να πάρει η WLGaming μια ανάσα ελπίδας.

Ο Bako με το Gnar του, βγήκε δικαιωματικά ο MVP του ημιτελικού, δείχνοντας το δρόμο στην ομάδα για το τελευταίο και πιο σημαντικό ματς της σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι η TP τερμάτισε τέταρτη στη κανονικά διάρκεια του Greek Legends Summer split 2022 και έφτασε στο μεγάλο τελικό, μέσω του lower bracket του τουρνουά.

Δύσκολη νύχτα για τη WLG, η οποία τερμάτισε πρώτη στο Regular season και έχασε και τις δύο ευκαιρίες για να πάρει το χρυσό εισιτήριο του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ, και την πρόκριση της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για αναπτυξιακές λίγκες, το EU Masters.

Η Phantasma θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο μεγάλο τελικό, με καμία από τις δύο ομάδες να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Βέβαια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε τελικούς, η ομάδα από τη Κύπρο έχει δύο νίκες και μηδέν ήττες.

Η Ανόρθωση και η Φάντασμα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες για φέτος και είναι πιο φορμαρισμένες από ποτέ, όποτε ο τελικός αναμένεται ''φωτιά''.

Μαζί με τον ημιτελικό του τουρνουά εχθές, έγιναν γνωστά και τα βραβεία ολόκληρης της σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Koussay της Hive Athens ανακηρύχθηκε ως Rookie of the split, ενώ τη θέση του Most Improved Player of the split κατέκτησε ο Adiss, μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια. Τέλος το Coach of the split πήγε στον The Rock 7, προπονητή της Team Phantasma.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ