LOL

Greek Legends playoffs: Η Ανόρθωση ισοπέδωσε τη WLGaming και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό

Anorthosis Logo
Anorthosis Logo

Η Κυπριακή ομάδα βρέθηκε σε δαιμονιώδη φόρμα και με συνολικό σκορ 3-1, κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ.

Tα playoffs για το Greek Legends Summer split 2022 άρχισαν με το juggernaut game μεταξύ Ανόρθωσης Αμμόχωστου και WLGaming. Ο νικητής αυτού του bo5, εκτός από τη κατευθείαν πρόκριση του στο μεγάλο τελικό, διασφαλίζει και το χρυσό εισιτήριο του EU Masters, του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος για αναπτυξιακές λίγκες.

''Θησαυρούς'' που μπόρεσε να κατακτήσει η Ανόρθωση σε ένα πολύ εύκολο απόγευμα για εκείνη από τι φάνηκε στο τέλος της ημέρας.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Ανόρθωση, με πρωταγωνιστές τον GoldenToast και iLevi, έχοντας επιλέξει Jinx και Amumu αντίστοιχα , κατάφεραν να κερδίσουν τη WLGaming με συνολικό σκορ 13-24 στο 31ο λεπτό. Η Ανόρθωση άφησε λίγα περιθώρια αντίδρασης στη WLGaming η οποία δεν μπόρεσε να σκοτώσει κανένα δράκο και τα neutral objectives για εκείνη ήταν λιγοστά.

H Bel'veth του Daglas ήταν το πιο σημαντικό pick στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η οποία έμεινε δίχως να δεχθεί κάποιο ban και έτσι ήταν πολύ λογικό οι παίχτες της Ανόρθωσης να την επιλέξουν.

Σε ένα καταιγιστικό game από πλευράς ΑΝΟ, και τον Jungler να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι με την αυτοκράτειρα του Void δεν μπορεί να χάσει παιχνίδι, η Ανόρθωση έκανε το 2-0 μόλις στο 18ο λεπτό!

Η WLGaming δεν ήθελε να πέσει αμαχητί στη σειρά αυτή και έτσι μάζεψε δυνάμεις καταφέρνοντας να μειώσει τη σειρά σε 2-1, στο τρίτο παιχνίδι του Juggernaut series. Mε σκορ 21-6 η ομάδα του Waena έκανε το κύκνειο άσμα της στη σειρά και έχτισε ελπίδες για την ισοφάριση. Λογάριαζε όμως χωρίς το ξενοδόχο...

Το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς ξεκίνησε αρκετά καλά για τη WLGaming με τον Bananito και Waena να κερδίζουν ένα πολύ γρήγορο early game fight και να βάζουν όντως γερές βάσεις για το reverse sweep. Ο Goldentoast όμως και ο Daglas δεν είχανε πει την τελευταία τους λέξη.

Με μια Kaisa που θύμισε προηγούμενες παρόμοιες αποδόσεις του marksman, η Ανόρθωση κέρδισε όλα τα team fights τα οποία συμμετείχε, μπόρεσε να κατακτήσει όσα περισσότερα neutral objectives διεκδίκησε και στο 28ο λεπτό και με συνολικό σκορ 23-11, κέρδισε το decider μετά βαΐων και κλάδων, κλειδώνοντας τη θέση τους στο μεγάλο τελικό του Greek Legends και την διεκδίκηση μιας καλής πορείας στο EU Masters.

Η Ανόρθωση esports έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και έχει βρεθεί τρεις φόρες στο eu masters αλλά δεν έχει παίξει ποτέ μέχρι στιγμής στην ιστορία της σε LAN τελικό λόγω Covid.

Η WLGaming θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί στο μεγάλο τελικό και να αναζητήσει εκδίκηση μέσω Lower bracket, αντιμετωπίζοντας το νικητή από το ζευγάρι Gaming Olympiacos Alimou και Team Phantasma, σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ