LEAGUE OF LEGENDS

Greek Legends: Πανελλήνια πρωταθλήτρια στο League of Legends η Ανόρθωση

O Dom1nant στη κορυφή της Ελλάδας
O Dom1nant στη κορυφή της Ελλάδας GREEKLEGENDS

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, η Ανόρθωση ''ποδοπάτησε'' τη Team Phantasma και κατέκτησε για τέταρτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα.

Ραντεβού ακόμα μια φορά με το πεπρωμένο της είχε η Ανόρθωση, η οποία μετά από ένα split απουσίας από το μεγάλο τελικό, ήθελε να επιστρέψει στο θρόνο της και το κατάφερε με το πιο εμφατικό τρόπο, νικώντας τη Team Phantasma με καθαρό 3-0.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Dominant έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη ομάδα με την Irelia του, ακόμα και αν δεν είχε καλό ξεκίνημα. Μεγάλος παράγοντας ήταν το Sivir pick, το οποίο ήταν άπιαστο και δεν μπορούσε με τίποτα να πεθάνει στα team fights.

Η δαιμονιώδης φόρμα της Ανόρθωσης συνεχίστηκε και στο δεύτερο game, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Adiss.

Ο Gnar του βοήθησε άπειρα την ομάδα του και σε ένα ακόμα παιχνίδι το οποίο ήταν αρκετά ισορροπημένο στην αρχή, το τέλος ήρθε πολύ γρήγορα για τα φαντάσματα. Ότι και να προσπαθούσε η Team Phantasma, η Ανόρθωση και το απέκρουε, αλλά και το κέρδιζε εκείνη.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς απέδειξε γιατί η Ανόρθωση ήταν ανώτερη ομάδα. Ο ζυγός της αρχής του game, είχε γύρει 100% υπέρ Phantasma. Δράκοι, barons. και elders είχαν γίνει όλα δικά τους.

Με ένα λάθος όμως στο 31ο λεπτό, η Ανόρθωση κέρδισε το πρώτο team fight της σε όλο το παιχνίδι και έτσι κατάφερε να τελειώσει το game, αποδεικνύοντας ότι η δίψα της για το τίτλο ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Η σειρά έληξε 3-0, με την Ανόρθωση να κατακτά το τέταρτο τίτλο στην ιστορία της για το Greek Legends League.

Mvp of the split ανακηρύχθηκε ο GoldenToast, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στο μεγάλο τελικό, ενώ Finals MVP βγήκε ο Dom1nant.

Οι δυο αυτές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την ''ελίτ'' της Ευρώπης στο EU Masters στις 24 Αυγούστου, για να διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για τους ομίλους.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ