GAMES

Greek Legends: Μετά βαΐων και κλάδων η WGLaming στον μεγάλο τελικό

Bananitoo WLGaming
Bananitoo WLGaming WLG

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή το HessZero, η WLG νίκησε τη Team Phantasma με συνολικό σκορ 3-1 και προκρίθηκε στο τελικό.

O δεύτερος ημιτελικός και τελευταίος αγώνας πριν το μεγάλο τελικό του Greek Legends Spring split 2023, μας επιφύλαξέ ένα υψηλού επίπεδου best of 5. WLGaming και Team Phantasma πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για τη πρόκριση, με τη πρώτη να βγαίνει στο τέλος νικήτρια.

Τα δυο πρώτα παιχνίδια πήγαν θριαμβευτικά στη WLGaming με τον Bruness να αποδεικνύει γιατί πρέπει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίχτες του πρωταθλήματος. Στη συνεχεία, τα φαντάσματα βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και να μειώσουν τη σειρά, με κύριο υπεύθυνο τον Vaynedetta, αλλά δυστυχώς για εκείνους η WLGaming κέρδισε το τέταρτο και τελευταίο ματς της σειράς και της στέρησε τη δυνατότητα να βρεθεί για πέμπτη φορά σε έναν τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος.

MVP της αναμέτρησης και απόλυτος πρωταγωνιστής της σειράς, ήταν ο HessZero στο Top lane της WLGaming, με δυο από τα αγαπημένα του picks, το K'sante και το Olaf.

Η WLG θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο μεγάλο τελικό του Greek Legends Spring split 2023 Powered by What's up, στο Παλαιό χρηματιστήριο Αθηνών στη Σοφοκλέους, στις 1 Απριλίου.

Τα εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του Greek Legends Spring split Powered by What's up είναι διαθέσιμα ήδη και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ