LOL

Greek Legends κανονική διάρκεια: Πρώτη η WLGaming, υποβιβασμός για Refuse και Gamespace

Greek Legends κανονική διάρκεια: Πρώτη η WLGaming, υποβιβασμός για Refuse και Gamespace

Η κανονική διάρκεια του Greek Legends ολοκληρώθηκε με το τέλος της 14ης αγωνιστικής μέρας, με τη WLGaming να μένει μόνη πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας και τη HELL Zerolag να κρατάει τη θέση της.

HIVE Athens vs Team Refuse 0-1

Με μηδέν βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη HIVE ο αγώνας αυτός, λόγω του ότι δεν μπόρεσε να πετύχει την πρόκριση της στα playoffs, αλλά με τεράστιο ενδιαφέρον για τη Refuse η οποία μπόρεσε να σπάσει τη κατάρα των συνεχόμενων ηττών που είχε στο Greek Legends, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήτανε αρκετό για να παραμείνει στη κατηγορία.

Με ένα πανίσχυρο Reveng και το αγαπημένο του Rengar, η Refuse μπόρεσε να κερδίσει τη Hive στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης δίχως όμως αυτό να σημαίνει τίποτα με βάση το πως εξελίχθηκε η βραδιά. Η Refuse φτάνει στο 3-11 συμπεριλαμβανομένου του συγκεκριμένου παιχνιδιού, τερματίζει στη τελευταία θέση του Greek Legends και θα χρειαστεί να διεκδικήσει την παραμονή της τον επόμενο μήνα από τη πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας.

HELL Zerolag esports vs Gaming Olympiacos Alimou

Σε ροντέο εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας με τους HELL Zerolag και Ολυμπιακό Αλίμου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 35 λεπτά. Στο τέλος νικήτρια βγήκε η ZRL, δείχνοντας τεράστια μαχητικότητα και ψυχή για την παραμονή στη κατηγορία. Η ΖRL με ''σημαιοφόρο'' τον Ivok, μπόρεσε να σπάσει τον αμυντικό κλοιό του Ολυμπιακού.

Με αυτή της τη νίκη η Zerolag κλειδώνει την θέση της για όλο το 2023 στη πρώτη κατηγορία του Greek Legends και παράλληλα στέλνει τον Ολυμπιακό στο lower bracket των Playoffs.

Team Phantasma vs Gamespace Mediterranean College esports

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, η Gamespace δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το τελευταίο άθλο του Greek Legends, με τα φαντάσματα να της στερούν τη παραμονή στη κατηγορία. Σε ένα παιχνίδι ανέλπιστο για τη GSMC, ο Nikolex με Bel'veth, κυνηγούσε σε όλα τα μήκη και πλάτη του summoners rift τον Kenapil, όπως και τα υπόλοιπα φαντάσματα κατέστρεψαν οποίον βρήκαν στο δρόμο τους.

Η Gamespace, σε ένα μήνα από τώρα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη σεζόν του 2023.

Anorthosis Famagusta esports vs WLGaming

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αλλά σίγουρα ήτανε ένα ματς γοήτρου και ένδειξης δύναμης, Η Irelia του Dominant και ο Rumble του Adiss ήτανε καταλυτικά picks γι' αυτό το παιχνίδι κερδίζοντας μέχρι και 2vs5 μάχες.

Η Ανόρθωση παρόλο που στα μέσα του παιχνιδιού έκανε ένα μεγάλο λάθος που κόντεψε να της στερήσει πολλά παραπάνω, δεν βρήκε τεράστια αντίδραση συνολικά από τη WLGaming. Έτσι με αυτή της νίκη σε συνδυασμό με την αποτυχία του Ολυμπιακού να κερδίσει τη Zerolag, κλείδωσε τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή στο Winner's bracket των Playoffs.

Με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής του Greek Legends Summer split 2022, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. WLG 12-2
  2. ANO 10-4
  3. GOAL 9-5
  4. TP 8-6
  5. HIVE 6-8
  6. GSMC 5-9
  7. ZRL 3-11
  8. RFS 3-11

Στις 18 αυτού του μηνά, τα Playoffs θα αρχίσουν με το παιχνίδι WLGaming vs Anorthosis Famagusta esports, με τη νικήτρια να παίρνει κατευθείαν το χρυσό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Greek Legends αλλά και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα EU Masters. Τη δεύτερη μέρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι Team Phantasma vs Gaming Olympiacos Alimou, μια νίκη που θέλουν και οι δύο ομάδες για να συνεχίσουν τη πορεία τους στα Playoffs και τη διεκδίκηση για συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του Summer split.

Tα Playoffs του Greek Legends
Tα Playoffs του Greek Legends

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ