LOL

Greek Legends, ημέρα 13η: Η Team Phantasma κλείδωσε τη πρόκριση στα Playoffs

Greek Legends, ημέρα 13η: Η Team Phantasma κλείδωσε τη πρόκριση στα Playoffs

Με ένα απολαυστικό τέταρτο παιχνίδι, η αυλαία έκλεισε για τη προτελευταία μέρα του regular season, με τους παίχτες της TP να ''ποδοπατούν'' την Ανόρθωση και να κερδίζουν το εισιτήριο για τα Playoffs.

Gamespace Mediterranean college esports vs HELL Zerolag 1-0

Σε ένα ματς υψίστης σημασίας για τις δύο ομάδες, άνοιξε η 13η αγωνιστική ήμερα, με στόχο την παραμονή στο Greek Legends League. Η HELL Zerolag προηγούταν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως συνηθίζει σε όλα τα games αλλά για... κακή της τύχη δεν μπόρεσε να κλείσει τον αγώνα για ακόμα μια φορά, επιτρέποντας στη GSMC την ολική ανατροπή και εν τέλει την 11η της ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Gamespace για ακόμα ένα game, με πρωταγωνιστή το adc της ομάδας Ralph και το vayne pick του, κλειδί γι' αυτή τη αναμέτρηση, μπόρεσε να δώσει στον εαυτό του το τίτλο του MVP αλλά και στην ομάδα του μια ακόμα νίκη.

Το όνειρο για τη GSMC έχει μείνει ζωντανό. Συγκεκριμένα εάν μπορέσει σήμερα η GSMC να κερδίσει τους TP στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και η HIVE Athens χάσει από τον αντίπαλο της, τότε περνάει στη πέμπτη θέση και κλειδώνει τη παραμονή της στο πρωτάθλημα. Με οποιοδήποτε άλλο σενάριο η Gamespace θα διαγωνιστεί στα closed qualifiers.

Gaming Olympiacos Alimou vs Team Refuse 1-0

Όσα ban και να γίνουν πάνω στο Weizor, εκείνος αποδεικνύει περίτρανα γιατί θεωρείται από τους καλύτερους Top laners στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Το Gnar του οδήγησε όλη την ομάδα σε ένα διαδικαστικό απόγευμα με τον Ολυμπιακό να δράττει την ευκαιρία, να κερδίζει τη Team Refuse και να εναποθέτει τις ελπίδες του για την επόμενη αγωνιστική και τελευταία, ώστε να κερδίσει τη Zerolag και να περιμένει ακόμα ένα στραβοπάτημα από την Ανόρθωση για να κλειδώσει εκείνος τη 2η θέση και τη συμμετοχή τους στο Juggernaut spot των playoffs.

HIVE Athens vs WLGaming esports 0-1

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το απόγευμα της Hive με τη WLGaming να της κόβει οποία ελπίδα για συμμετοχή είχε στα playoffs. Η WLGaming και συγκεκριμένα ο Waena δεν έδωσε κανένα περιθώριο σοβαρής αντίδρασης στη Hive, με έναν Corki από.. άλλο πλανήτη. Ο Τούρκος mid laner των WLGaming είναι πρώτος και στη κατηγορία των MVP όλου του Summer Split, μια θέση που δύσκολα θα τη χάσει από οποιοδήποτε παίχτη.

Team Phantasma vs Anorthosis Famagusta esports 1-0

Το εφιαλτικό βράδυ της Hive, εκμεταλλεύτηκαν τα φαντάσματα. Στο ματς της ημέρας και με αρχηγό το Peppe και το Azir pick του, η Team Phantasma μπόρεσε να κόψει την φορά της Ανόρθωσης, προερχόμενη από την κατάκτηση του τίτλου στη Ρουμανία και το Crusaders crown. Με τη νίκη της η Τeam Phantasma κλείδωσε τη τέταρτη θέση και την πρόκριση της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Αύριο θα περιμένει αντίπαλο και το ποιος θα τερματίσει τρίτος, με την Ανόρθωση και Ολυμπιακό Αλίμου να μην μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Μια θέση που ανήκει δικαιωματικά στη WLGaming.

Με το πέρας της 13ης αγωνιστικής ημέρας, η κατάταξη έχει ως εξής:

  1. WLG 12-1
  2. ANO 9-4
  3. GOAL 9-4
  4. TP 7-6
  5. HIVE 6-7
  6. GSMC 5-8
  7. ZRL 2-11
  8. RFS 2-11

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί και τα τέσσερα παιχνίδια της αγωνιστικής:

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ