GAMES

Greek Legends: Η Team Phantasma κέρδισε τη WLGaming στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής

Vaynedetta Team Phantasma
Vaynedetta Team Phantasma GREEK LEGENDS LEAGUE

Σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά, τα φαντάσματα κατάφεραν να υπερισχύσουν της WLG και να την υποχρεώσουν στη τέταρτη της ήττα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα League of Legends.

Το Greek Legends Spring split powered by What' s up ολοένα και πλησιάζει στο τέλος του, με το τοπίο στο βαθμολογικό πίνακα να είναι ακόμα ομιχλώδες, για το ποιες ομάδες θα κλείσουν τη θέση τους στην επόμενη φάση και με ποια σειρά.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Gamespace MCE κατάφερε να βρει τη δεύτερη μόλις νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη HELL Zerolag, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τη φόρμα που είχε τη προηγούμενη αγωνιστική. Ο Nikolex επιβλητικός όπως πάντα στο early game, έδωσε τα σωστά calls στο παιχνίδι και έτσι κατάφερε να καταστρέψει τη βάση της GSMC, μόλις στο 25ο λεπτό.

Ανόρθωση και PAO Luminox συνέχισαν το νικηφόρο τους σερί απέναντι στη Wild Panthers Esports και Pentagon Rejects αντίστοιχα. Με δέκα συνεχόμενες νίκες και καμία ήττα, η Ανόρθωση, συγκριτικά με τις τρεις ομάδες που την ακολουθούν, έχει ακόμα ένα μόνο παιχνίδι στο να κλειδώσει πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της 10 αγωνιστικής του Greek Legends, η Τeam Phantasma κέρδισε τη WLGaming με έπαθλο το μονοπώλιο της δεύτερης θέσης. Peppe και Μadly ήταν για ακόμα μια φορά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, με το δεύτερο να κερδίζει και το MVP award του παιχνιδιού.

Με το πέρας της αγωνιστικής η βαθμολογία του Greek Legends έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. Ανόρθωση 10-0
  2. Team Phantasma 7-3
  3. PAO Luminox 6-4
  4. WLGaming 6-4
  5. Hell Zerolag 4-6
  6. Wild Panthers Esports 3-7
  7. Gamespace MCE 2-8
  8. Pentagon Rejects 2-8

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση του Πανελληνίου πρωταθλήματος League of Legends εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ